Leonarda Lončar prvi put progovorila o razvodu sa Zvonimirom Bobanom

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Leonarda Lončar, bivša supruga Zvone Bobana, prvi put je javno progovorila o razvodu za RTL Exkluziv. Nakon razvoda braka koji je trajao čak 38 godina, dizajnerica i bivša manekenka iz Švicarske se vratila u rodni Zagreb gdje joj je, kako kaže, jako lijepo.

“Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada, to je sve što mogu reći”, kaže leonarda.

“Nema do Hrvatske, fakat, ja u pidžami izađem sa psom van i odem po kavu i po kroasane. Kad mi kćI, koju danas zovem Ljutika jer je ljuta na mene, kaže da nema do Zagreba, do tog nekog seosko-gradskog lifestylea, ja se tu osjećam da mogu bilo kako izaći van, da mi ništa neće biti zamjereno”, dodala je te otkrila kako se vraća poslu.

“Moram nekaj početi raditi, ne mogu stajati ovako s rukom u ruci. Evo srećem drage ljude koje sam prije puno godina ostavila iza sebe, nenamjerno, ne s lošom namjerom, samo smo se razišli… Evo sad ih srećem pa možda nešto i počnem i raditi i voljela bih uključiti i moju djecu u to”, zaključila je.

Podsjetimo, o razvodu je otvoreno progovorio Zvonimir, bivši nogometaš. ‘Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život’, kratko je prokomentirao tada za Večernji list.

Zvone i Leonarda upoznali su se 1989. godine, a vjenčali su u Milanu 1993. godine. U dugogodišnjem braku posvojili su četvero djece, kći Mariju, sina Gabrijela te blizance Martu i Rafaela. Godine 2009. godine postali su i biološki roditelji djevojčice Ruže.

Dva mjeseca nakon rastave s bivšom suprugom Leonardom, 52-godišnji Zvonimir Boban  već neko vrijeme ljubi novu djevojku, doznaje Story.hr.

Iz provjerenih izvora doznaju kako Zvone već neko vrijeme proživljava romansu sa zgodnom 33-godišnjom stomatologinjom Marijanom Gikić.

Komentari