Leonarda Boban vratila se u Zagreb i iznenadila prijatelja. Pažnju ukrao neobičan detalj, komentari na prve fotke i snimke ne prestaju

Leonarda Lončar (Foto: Instagram/ Sasa Sekoranja)

Prije nešto više od dva tjedna, inače samozatajni par, Zvonimir i Leonarda Boban, objavili su da se razvode. ‘Točku na i’ svoga tri desetljeća dugog braka stavili su sporazumno te je svatko krenuo svojim putem. Leonarda se ovih dana vratila u metropolu, a prve fotografije iz Zagreba izazvale su brojne reakcije.

Leonarda je stigla iz Švicarske, gdje već četiri godine živi sa obitelji. Doduše, ona i Zvonimir Boban sada su na odvojenim adresama. Jedan od prvih koje je posjetila bio je jezin dobar prijatelj, vlasnik cvjetnog ateljea u centru grada, Saša Šekoranja.

Za odlazak do prijatelja leonarda je odjenula upečatljivu crvenu haljinu, a look je upotpunila velikim naušnicama, dvama satovima na ruci te zalizanom kosom. U tom je izdanju i pozirala prijatelju, koji je njenu fotografiju objavio na društvenim mrežama, a komentari su se odmah počeli nizati.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sasa sekoranja (@sasasekoranja)

Leonarda je tako oduševila mnoge, među kojima su i pjevačica Nina Badrić, supruga Darija Srne Mirela Forić te poduzetnica Iva Radić.

“Najljepša bila i ostala! Jedinstvena Lea!”, prokomentirala je tako Badrić, a sličan je i komentar Mirele Forić. “Jedna i jedina, neponovljiva Lea”, napisala je. Međutim, jednu je pratiteljicu zbunilo što Leonarda na ruci nosi – dva sata. “Dva sata?”, napisala je, ali Leonarda se nije oglašavala.

Podsjetimo, Zvonimir i Leonarda upoznali su se 1989. godine, a četiri godine kasnije vjenčali su se u Milanu. Bivši supružnici posvojili su četvero djece, kći Mariju, sina Gabrijela te blizance Martu i Rafaela, a prije 12 godina na svijet im je stiglo prvo biološko dijete, kći Ruža.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL


Komentari