Legendarni roker nudi 365 tisuća dolara onome tko ima petlje godinu provesti u ovoj kući u Bosni (VIDEO)

Facebook

Naravno, cijela ponuda ima jedno veliko – ali…

Što kažete na besplatan i ugodan krov nad glavom i plaću od tisuću dolara dnevno? Dobro zvuči, nije li tako? A što biste kazali na to da je ta magična priča udaljena svega par stotina kilometara od Zagreba u bosankom Mrkonjić Gradu? Rokerska legenda, Alice Cooper, na svojemu je Facebook profilu baš tako nešto i ponudila svojim obožavateljima, ali uz jedan mali uvjet.

Naime, on u svojoj objavi nudi 365 tisuća dolara onome tko ostane u kući godinu dana, ali da pritom ne smije koristiti internet, televiziju radio ili imati bilo kakav kontakt s ljudima. Jasno je kako je takav scenarij u današnje vrijeme i više nego nerealan, ali ponuda djeluje izrazito primamljivo. Iako se Cooper vjerojatno šalio s ponudom, njegova se objava proširila društvenim mrežama velikom brzinom i prikupila na tisuće “lajkova” i podjela.

https://www.facebook.com/AliceCooper/photos/a.481445405399.297634.44596990399/10154423834805400/?type=3&theater

No, u moru podjela i komentara javio se čovjek koji je tu kuću izgradio vlastitim rukama i u uvjetima koje Cooper traži živio čak nekoliko desetljeća.

“Sam sam sagradio ovu kuću. Zovem se Borislav Janković – Boro. Živio sam ovdje 30 godina. Prije nekoliko godina živio sam ovdje bez električne energije, telefona i automobila. Koristio sam vodu iz rijeke. To je dobro djelovalo na moju inspiraciju i koncentraciju. Iz iskustva znam da se može živjeti bez mnogih civilizacijskih postignuća i u direktnom kontaktu s prirodom. Ovdje možete živjeti sretan život svih 365 dana bez tehnologije i ljudi. Možete pokušati i na kraći period. Pokušajte…”, komentirao je Cooperov status vlasnik kuće na osami, Boro Janković.

Posted by Zelenkovac Boro on Montag, 21. März 2016

 


Komentari