Legendarni glumac iz Smogovaca završio u bolnici: Sumnja se na moždani udar

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Popularnom zagrebačkom glumcu Božidaru Košćaku (72) pozlilo je u subotu ujutro te je hitno prevezen u Vinogradsku bolnicu, gdje je uslijedio niz pretraga, javlja Slobodna Dalmacija.

Zasad se osjeća bolje, smješten je na odjelu za neurologiju zbog prvotne sumnje da je doživio moždani udar, no prave dijagnoze još uvijek nema.

Unatoč tome, njega i u ovim teškim trenucima ne napušta optimizam i kaže nam kako se liječi humorom po kojemu je u karijeri postao prepoznatljiv.

“Kad su me dovodili u sobu, moja dvojica cimera mislila su da im dolazi Rajko Dujmić, na što sam im odgovorio da mi nemamo baš nikakvih sličnosti”, smije se Božidar.

Iako je od prikazivanja prve epizode “Smogovaca” prošlo čak 38 godina, kada je ova serija na kojoj su odrasle brojne generacije prvi put prikazana na tadašnjoj Televiziji Zagreb, Božidara i dalje prepoznaju na ulici.

Popularni Kumpić je u stalnom kontaktu sa suprugom i sinom. U bolnici bi trebao ostati do četvrtka i nada se da će sve biti u redu.

“Do prije nekoliko mjeseci nikad u životu nisam bio bolestan. Tada sam primio cjepivo protiv gripe, pa sam nakon tri dana osjetio probleme sa srcem i završio na intenzivnoj njezi. Baš sam se bio oporavio. Sad se osjećam kao pijanac jer još ne mogu samostalno normalno hodati iako me ništa ne boli. Ali jak sam ja, ne dam se još”, zaključuje Košćak.

Komentari