Legendarna televizijska voditeljica vraća se pred publiku nakon 16 godina

FOTO: Facebook / Mirna Berend

Povratak u branšu.

Punih 16 godina Mirna Berend, nekada mnogima omiljena voditeljica, nije u punom pogonu u novinarstvu. Korijen toga leži u 2000. godini kada je dobila otkaz na HTV-u i od tada su njezini pokušaji da se vrati u branšu završavali neuspješno, piše Story.

Mirna se tada posvetila izradi nakita, no svim je srcem prihvatila voditeljsku ulogu koja joj je ovih dana ponuđena.

Mirnu Berend imat će tako priliku na pozornici, u voditeljskoj ulozi, vidjeti svi posjetitelji koji u srijedu 10. svibnja u 20 sati dođu u Lisinski: ondje će s nekadašnjim kolegom Oliverom Mlakarom voditi koncert ’55 godina Crvenih koralja’.

‘Veselim Vam se Olivere kao i prvoga dana kad smo radili zajedno Obiteljski Zabavnik. U srijedu smo ponovo zajedno u Lisinskom i ja sam beskrajno sretna što ste bili moj mentor i što ste sada netko koga mogu zvati svojim kolegom što ćemo još jednom izaći pred publiku kao voditeljski par i možda im održati jednu malu lekciju o tom poslu. Hvala Svemire. Zahvalna sam što sam svoj profesionalni put dijelila s ovakvim divnim ljudima i još zahvalnija što ga ne djelim s ovima sada. Veselim vam se draga publiko, nisam dugo stala pred vas… Nosim vam ljubav kao i uvijek. Dobrodošli’, napisala je Mirna Berend na svom Facebooku ususret ovom događaju.


Komentari