LEGENDA SE VRAĆA Mišo Kovač potvrdio koncert u Splitu: ‘Publika me je stvorila, ja nemam cure koje su tu gole i plešu’

Foto: Press

Legendarni pjevač Mišo Kovač, nakon četiri godine pauze, u Split se vraća u velikom stilu. Naime, najavio je veliki koncert u nedjelju 5. lipnja, na Starom placu gdje očekuje da će s njim pjevati oko 25 tisuća obožavatelja. Mišo ne krije da ga nastup jako raduje. Iako je rodom iz Šibenika, za sebe kaže da je pravi Hajdukovac.

“Raduje me nastup pred mojom publikom, ne samo splitskom, jer na moje koncerte uvijek dolaze ljudi iz cijele države. Osim toga, moja glazba nema rok trajanja, moja publika nema dob, a moje najveće hitove danas od riječi do riječi pjevaju djeca koja, kad su oni nastali, nisu bila ni u planu, kamoli da su se rodili”, poručuje legedna hrvatske estrade za Dnevnik.hr.

Mišo je otkrio da se dobro osjeća te da je sačuvao zdravlje u vrijeme pandemije.

Koncert je nazvao “Samo nas nebo rastavit može“, a na pozornici će mu se pridružiti brojni prijatelji se estrade, kao i kći Ivana Kovač koja se tome posebno raduje. Na pitanje kako se priprema, odgovara:

“A nemam što pripremati. Čekam kad će to biti. Imam neke goste, dobre. Imam veliku publiku, prema tome, nema problema. Publika je najbitnija. Oni su mene zapravo stvorili i oni stvaraju atmosferu, jer me razumijete. Ja nemam cure koje su tu gole i koje plešu po sceni”.

Ulaznice u prodaju kreću ovog tjedna, a nestrpljenje stanovnika Splita, ali i građana diljem Hrvatske, Mišo objašnjava:

”Pjevanje nije trčanje na sto metara. Ako vi u sebi imate dušu i znate šta čovik hoće da čuje, vi ćete uspjeti. Nisam od onih koji luduju za pjesmama. Ludujem samo na sceni. Napravim lom i to je to”, zaključuje Mišo Kovač.


Komentari