LATIN ZAVRŠIO NA HITNOJ NA SV. DUHU ‘Kao da gledam neki strani film, a ne hrvatsku stvarnost’

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Hrvatski novinar, urednik i voditelj, 55-godišnji Denis Latin jučer je završio na Hitnoj pomoći sv. Duha. Kako je otkrio putem svog Facebook profila, u pitanju nije ništa ozbiljno, ali je podijelio dojmove o stanju u toj bolnici.

˝Jučer sam imao neke lagane grčeve u stomaku koji su se protegli na cijeli dan, pa sam noćas oko 03 navratio do hitne Sv. Duha. Ukratko, ništa opasno, ali uvijek volim provjeriti bolove u trbuhu, pogotovo akutne. Liječnice i sestre briljantne, humane, stručne, pokretljive i ljubazne. Gledam par, gospođu i gospodina koji su se otrovali podgrijanom hranom iz dostave. Proljevi i bolovi su bili intenzivni. Tih nekoliko sati koliko sam boravio tamo vidio sam neviđenu brigu, čišćenja i komunikaciju punu topline za taj ljubavni par u devedesetim godinama˝, započeo je Latin.

˝Ima nade. Empatični i stručni ljudi, uz maksimalno poštivanje epidemioloških mjera zaista sjajno rade svoj posao. Baš me to dirnulo. Učinilo mi se kao da gledam neki strani film, a ne hrvatsku stvarnost˝, zaključio je 55-godišnjak, a u komentarima ispod objave ubrzo su se javili i brojni drugi koji dijele njegovo mišljenje o ekipi iz sv. Duha.

Komentari