LANA ŠOKIRALA SVOJIM POTEZOM: Obožavateljica ju izvrijeđala na Fejsu, a pjevačica joj poručila ovo (FOTO)

Screenshot: Instagram

Prava je rijetkost vidjeti kako naši “celebovi” ulaze u diskusije s obožavateljima, ali Lani Jurčević to očito nije problem.

Pjevačica Lana Jurčević, osim po dobrome glasu, poznata je i po lijepom stasu kojeg itekako voli isticati. Često tako Jurčević zna osvanuti u nekoj oskudnoj kombinaciji koja više otkriva nego pokriva, a svoje provokativne fotografije često zna objavljivati na svojemu Facebook profilu. I dok obožavatelji mahom “lajkaju” njezine objave na društvenim mrežama, nađe se tu i tamo dežurni dušebrižnik ili dušebrižnica koji moraju svoje negativno mišljenje podijeliti s drugima.

Lana je nedavno objavila, ne tako provokativnu, fotografiju na kojoj ima malo dublji dekolte, a jedna “obožavateljica” proučila joj je kako je “odvratna”. No, uslijedilo je nešto zaista neočekivano i neuobičajeno za naše slavne ličnosti. Lana je izravno i bez dlake na jeziku odgovorila na uvredu koju joj je izrekla obožavateljica. No, još veće iznenađenje bio je sadržaj te poruke kojim je brutalno spustila ogorčenoj obožavateljici. Iako je poruka ubrzo izbrisana s Facebooka, Lana je napravila “screenshot” razgovora i objavila ga na svojem profilu i obožavateljima poručila, “Poznato je da muškarci jedni drugima “čuvaju leđa” – jedna od pametnih stvari koje možemo naučiti od njih. Ovoj gospođi je čak i dekolte “TABU” tema. I naravno, želim se svima zahvaliti za svakodnevne lijepe komentare, želim da znate da sam tu i da pratim”.

Poruku prenosimo u cijelosti

“Odvratna. Dugo nisam čula tu riječ… Jedna žena drugoj ženi, to da kaže… To je šteta, a ne jedan običan dekolte na jedan običan, sunčani dan od 365 dana. Jesam li otela tuđeg muža? Pregazila bezobzirno psa na cesti, prevarila nekog, rodila dijete i bacila ga u kantu za smeće? Čemu tako teške riječi? Možda ste, gospođo, vi zatvoreni do grla, ali možda imate više nemorala i zlobe u svom životu nego ja. Ja bih radije odabrala dekolte do pupka i bila dobronamjerna i pozitivna osoba nego šikljala otrov okolo… Budite dobri, to je najvažnije”, poručila joj je Lana.

Poznato je da muskarci jedni drugima "cuvaju ledja" – jedna od pametnih stvari koje mozemo nauciti od njih :-) Ovoj…

Posted by Lana Jurčević on Sonntag, 6. März 2016

>>> GUZA ZA DESET: Lana Jurčević u najužoj haljini do sada (FOTO)

>>> LANA JURČEVIĆ U VRUĆEM ZAGRLJAJU: Tko ju to grije na – 15 stupnjeva Celzijevih?! (FOTO)


Komentari