Lana S iznenadila novim potezom

Iako za Lanu S. do kraja godine ima još dosta posla i obaveza, u svom prepunom
rasporedu koncerata i snimanja, uspjela je snimiti live cover s obradom božićnog
evergreena Have Yourself A Merry Little Christmas.

Lana S. školovala se u The Purcell school of music i The Royal Conservatoire of Scotland, nastupila u nekoliko londonskih mjuzikala, surađivala sa stranim glazbenicima, a njezin perfektni engleski odlično se čuje u live obradi koju predstavlja ovog Božića. Radi se o svjetski poznatoj božićnoj pjesmi, u originalnoj izvedbi koju je otpjevao Frank Sinatra.

Lana S. je za potrebe ove izvedbe snimila i video spot s live nastupom u kojem je
prezentirala svoje umijeće sviranja na čak nekolio instrumenata.

U ovom video spotu Lana S. je predstavila i svoj live akustični sastav, stalnu postavu s kojom nastupa, a u čijem sastavu je Ivan Puž ali i bivša članica grupe Luminize, Tea Mišković. Iako se radi o tročlanom sastavu, instrumenata ne nedostaje pa tako pjesme izvode na čak šest instrumenata.

Za Lanu S. je ova godina bila izuzetno dinamična, a sve je rezultiralo uspjesima na
koje Lana S. itekako ima razloga biti ponosna. I dok je prošli mjesec bila glazbena gošća u Lisinskom, Žeri iz Crvene Jabuke, pozivnicu da dijeli pozornicu za ovu Novu godinu dobila je od jednog vrlo popularnog i cijenjenog glazbenika. Have Yourself A Merry Little Christman uz Lanu S., za čije je snimanje audia palica pripala Mateu Petakaru, a za video je bio zadužen Darijan Luzar.


Komentari