LANA JURČEVIĆ U SEKSIPILNOM IZDANJU Čestitala blagdane: ‘Želim tebe ispod bora’

Domaća pjevačica, 37-godišnja Lana Jurčević izazvala je pravu pomutnju među fanovima nakon što je na društvenim mrežama objavila blagdansku čestitku u seksipilnom izdanju.

“Želim vam sve naj za blagdane, za Božić i Novu godinu… Stvarno su bile lude zadnje dvije, ali idemo u novu 2022. jači u svakom pogledu jer: Hej! Što te ne ubije, to te ojača! Izvucite snagu i motivaciju otkud god znate i umijete. Ja idem u svoj mini post od društvenih mreža… Punim baterije i vraćam se, nadam se u boljoj verziji sebe, a to isto želim i vama, jer svi previše težimo opipljivim, da ne kažem materijalnim stvarima (ne mislim na novac nužno), a najmanje se bavimo sobom iznutra i da napredujemo u smjeru u kojem bi najviše trebali. Čemu se vi želite posvetiti u 2022.? Neka nam svima posluži kao ideja i dodatan vjetar u leđa 🙂 Šaljem svima pusee!! Fotka: recikliranje je IN.”, napisala je Jurčević u svjetlucavoj atraktivnoj haljini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Lana (@lalana)

“Nisam pročitao tekst od tvoje ljepote”, komentirao je među prvima pjevač Luka Nižetić koji je odmah pohvalio kolegicu.

“Prezgodna si”, “ostala sam bez teksta”, “kakva žena”, “teško je opisati tvoju eleganciju”, “neponovljiva si”,”čista senzualnost”, “žena vatra”, pisali su joj obožavatelji na Instagramu.

Podsjetimo, ove godine se pjevačica našla na meti dežurnih kritičara koji su joj zamjerili višak kilograma u pandemiji, ali ona se nije obazirala na zlobne jezike pa se čak i našalila urnebesnim video isječcima na svoj račun.

”Ja vidim ovdje jedan oooozbiljan PROBLEM. A to je samo da moram pod hitno pospremit stan. Drugo ništa ne moramo, osim ako želimo. Žene, ja sam jedna od vas, vi ste moje, ja sam vaša!”, poručila je tada.

Ovim potezom prikupila je simpatije mnogih žena, a još neko vrijeme bila je nezaobilazna tema modnih sudova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Lana (@lalana)

Komentari