Lana Jurčević poslala poruku koja je ganula mnoge: ‘Iza koronavirusa leži velika lekcija!’

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

I dok neki hrvatski, ali i strani celebovi diži paniku oko koronavirusa Lana Jurčević smatra da iza svega ovog leži lekcija te je pozvala svoje fanove da ne gube nadu.

U svom statusu na Instagramu pozvala je sve da budu pozitivnog duha.

“Ja stvaaarno vjerujem da postoji jedna velika lekcija iza ovog svega sto se događa. Svatko će za sebe izvuci nešto i shvatiti nesto i nadam se, primijeniti u svom životu u budućnosti. Nešto sto je iznad materijalnog, statusnog, površnog. Iako te sve stvari znamo u teoriji, ali kad osjetiš na koži, drugačije je. Shvatiš koliko se u sekundi sve može promijeniti, kako smo krhki i nemoćni kad nemamo kontrolu, kako je život dragocjen i kako je najljepše od svega pomoći, pa makar to značilo i biti zatvoren u kući i pridržavati se svega sto nam kažu, a kamoli nešto drugo. Nekima djeluje prenapuhano sve, a neki se pripremaju kao da je apokalipsa. Tko zna sto nas čeka, ali svatko od nas ima nekoga za koga se boji, ako se već ne bojimo sami za sebe. Budite mi dobro i uskoro ćemo mi ovaj virus u dupe opaliti kroz disciplinu i dobru vjeru💪🏼 Podrška za sve one koji rade 24/7 da bi drugima omogućili sto veću sigurnost, ali i oporavili one kojima to treba. ❤️ Love ya.”

Status je popratio emotivan video iz Italije, na kojem se jedan čovjek unatoč praznim ulicama i strahu koji prožima iste, latio svoje trube kako bi odsvirao pjesmu Johna Lennona “Imagine“.

 


View this post on Instagram

 

Keeping the positive spirit. 🙏🏻 Ja stvaaarno vjerujem da postoji jedna velika lekcija iza ovog svega sto se dogada. Svatko ce za sebe izvuci nesto i shvatiti nesto i nadam se, primijeniti u svom zivotu u buducnosti. Nesto sto je iznad materijalnog, statusnog, povrsnog. Iako te sve stvari znamo u teoriji, ali kad osjetis na kozi, drugacije je. Shvatis koliko se u sekundi sve moze promijeniti, kako smo krhki i nemocni kad nemamo kontrolu, kako je zivot dragocjen i kako je najljepse od svega pomoci, pa makar to znacilo i biti zatvoren u kuci i pridrzavati se svega sto nam kazu, a kamoli nesto drugo. Nekima djeluje prenapuhano sve, a neki se pripremaju kao da je apokalipsa. Tko zna sto nas ceka, ali svatko od nas ima nekoga za koga se boji, ako se vec ne bojimo sami za sebe. Budite mi dobro i uskoro cemo mi ovaj virus u dupe opaliti kroz disciplinu i dobru vjeru💪🏼 Podrska za sve one koji rade 24/7 da bi drugima omogucili sto vecu sigurnost, ali i oporavili one kojima to treba. ❤️ Love ya.

A post shared by La Lana (@lalana) on

Komentari

loading...