Lana Jurčević objavila nikad pušteni video: ‘Nakon 6 godina ipak sam odlučila pustiti ove snimke van. Bilo mi je dosta svega’

Foto: Admir Buljubasic / CROPIX

I dok bi neke zvijezde na sva zvona vikale kako su išle posjetiti djecu u Africi te bi ta vijest bila u svim medijima, Lana Jurčević je svoje iskustvo bivanja u Africi krila sve do sada.

Na svom Instagram profilu objavila je kratak isječak s ovog putovanja, dok je na YouTubeu objavila duži video. Kao prava humanitarka nije se htjela hvaliti time da je učinila nešto dobro za siromašnu djecu u Africi, već je video posjeta čuvala čak šest godina, što je i sama priznala.

Također je priznala da joj je tad bilo dosta svega te se iz tog razloga odlučila na ovakav tip “čišćenja” kako se izrazila.

 

View this post on Instagram

 

Nakon 6 godina.. ipak sam odlucila pustiti snimke van, iako sam mislila da to treba ostati samo moje, jer je to bila ‘moja misija’. Sad objavljujem jer zelim da kad budete gledali cijeli video da ce i na vas prijeci barem dio srece koju sam ja osjetila. 2014 bilo mi je dosta svega, odlucila sam naci mjesto u kojem cu moci volontirati i pomagati napustenoj djeci mjesec dana. Kupila sam na kraju kartu za avion i sjela sama na 13-satni let do Afrike i Malog doma kojeg vodi fra Miro Babic, jedna posebna dusa koja je napravila cuda tamo. Morala sam otkazati neke nastupe, iako to nikad u zivotu ne bi i pekla me savjest, ali svakom ponekad treba ciscenje, da bi mogao nastaviti dalje. I da, nastupala sam, ali po africkim selima i njihovim crkvicama :-))) Ovo je bila jedna od najboljih odluka u mom zivotu. Poantu videa cete sami izvuci, ali prerezite nekad stvari, napravite radikalan potez i nemojte se bojati. I najvaznije od svega – dajte drugima i dat cete sebi. Vraca se trostruko. ?? ???? u 15 h na mom yt kanalu. Link u opisu profila. @malidom_africa #africa #kenya

A post shared by La Lana (@lalana) on

“Nakon 6 godina.. ipak sam odlučila pustiti snimke van, iako sam mislila da to treba ostati samo moje, jer je to bila “moja misija”. Sad objavljujem jer želim da kad budete gledali cijeli video da će i na vas prijeći barem dio sreće koju sam ja osjetila. 2014 bilo mi je dosta svega, odlučila sam naći mjesto u kojem cu moći volontirati i pomagati napuštenoj djeci mjesec dana.

Kupila sam na kraju kartu za avion i sjela sama na 13-satni let do Afrike i Malog doma kojeg vodi fra Miro Babić, jedna posebna dusa koja je napravila čuda tamo. Morala sam otkazati neke nastupe, iako to nikad u životu ne bi i pekla me savjest, ali svakom ponekad treba čišćenje, da bi mogao nastaviti dalje. I da, nastupala sam, ali po afričkim selima i njihovim crkvicama :-))) Ovo je bila jedna od najboljih odluka u mom životu. Poantu videa ćete sami izvuci, ali prerežite nekad stvari, napravite radikalan potez i nemojte se bojati. I najvažnije od svega – dajte drugima i dat ćete sebi. Vraća se trostruko”, napisala je Lana.


Komentari