‘Lakše sam pronašla vjenčanicu nego grudnjak’: Žene velikih grudi pozor! Znamo gdje kupiti grudnjak vaše veličine

Pixabay

I dok će mnogi seksualizirati i ismijati ovaj problem, mi smo odlučili napraviti drugačiji pristup. Pitali smo 5 stvarnih žena: Gdje kupuju grudnjake? S kakvim se problemima susreću pri kupnji? I sve o ponudi koja je dostupna u glavnom gradu . Nadamo se kako će njihovo iskustvo i savjeti pomoći mnogim damama koje vode sličnu bitku.zagreba

“Svoje grudnjake kupujem samo isključivo i jedino u Lisci, i to kada i ako imam sreće. Probleme mi stvara to što grudnjaka za moje grudi nema, pa nema. To nije grudnjak to je mali šeširić ali voljela bih da kao sretna vlasnica oblina svoju oblinu mogu primjereno upakirati, rekla nam je Ivana, čija košarica nosi broj F.

“Najbolji i najudobniji grudnjaci su u Lisci.” odabrala je Anja. ( grudnjak 5-ca)  svog favorita te nadodala kako i u C&a zna pronaći dobar grudnjak.

Samo u Lisci mogu naći“, iskustvo je majke dvoje djece na čijim leđima stoji etiketa 80 F.

“Triumph je za si*ice, ne sis**ine”, okarakterizirala je ovu trgovinu Jasna i dodala kako joj je u Kiku sve što proba neudobno.

“O New Jorkeru da ne govorim sve što na sebi ima leptirića i mašnu neće u sebe primit veliku s..u, vjerujte mi”, humoristična je opaska s kojom su se složile sve dame.

U Lisci su mi najbolji ovi za “podignit” s..e. Jedno vrijeme sam znala naći u Marks & Spencerunešto u šta stanem, ali već odavno nisam bila. Meni je dodatni problem što nosim broj 75 E ili F, dakle dosta uska leđa, a treba mi dubooooka košarica, a košarice se (sasvim nelogično) smanjuju sa smanjenim brojem obujma leđa. Dakle, u najvećem broju slučajeva nije ista košarica kod broja 75 E ili 90 E,” ispričala nam je i Sanja svoj problem.

“H&M i slično dućani – ne stanem ja u to. Ako stanem, to je onda neki broj u koji mogu dva puta stati što se tiče lađa.”, ispričala nam je i ova djevojka svoj problem.

“Kupila kod kineza dva push upa, najudobniji ikad, već godinu dana živim na ta dva, kak’ jedan operem tak’ drugi nosim. Užas ali kaj ću kad sam nekad košarica d ili e, ovisi gdje. U Liscu nisam nikad ušla jer nemam toliko novca.”,  rekla nam je Martina svoje iskustvo i istaknula kako je na “placu”, nedavno sam kupila 5 komada i to “onih bapskih s crtom po sredini, koja kad nosim majicu izgleda kao da su mi si.. prutići.”

“Kada sam se udavala lakše sam pronašla vjenčanicu nego klasičan bijeli grudnjak , koji nije za babe”, komentar je Ivane s početka priče.

“Nisam imala neugodna iskustva, vjerujem da sam više ja neugodna pri kupnji, svjesna sam da trgovci moraju nuditi sve i svašta, ali kada kažem da oću push up, onda neću grudnjak kakav nosi moja baba sa si..ma do koljena. Njoj to možda nije bed jer ne živi u civilizaciji, a tamo u njenom selu je to hit. Primorana sam na one koje nađem, a takvi obično negdje režu, stišću i pritišću.”, humorističan je osvrt jedne od sudionica ove rasprave.

“Proizvođači pojma nemaju da su velike sise teške – dakle, ne možeš staviti tanku naramenicu jer, em neće držati, em će ispilati ramena. Dolaze uglavnom u tri osnovne boje – crna, bijela, bež.”

“U Zagrebu najviše volim kupovati u NAMI. Tete su prave trgovkinje koje nisu statisti koji govore – dobar dan, doviđenja, nego znaju sve o proizvodima koje prodaju.”, rekla je Sanja.

” Da ne kažem kako to izgleda na leđima kad vam grudnjak ne pristaje i koliko žulja”,”, rekla je I.  te nadodala kako ti proizvođači očito ne rade istraživanja nikakva ili ih loše odrade.

Kad se obogatim, napravit ću vlastitu kolekciju grudnjaka. Bit Će ih svih boja, bit će dovoljni široki na leđima, s postavom na ramenima i više nećemo imat potrebu oslanjat sise na šank, stol ili bilo koji sličan podupirač., u ime svih žena s ovakvim problemom zaključila je A.


Komentari