KYLIE JENNER SE RUGA SIROMAŠNIM LJUDIMA: ‘Radi za to’, i ‘To si možeš priuštiti’, nazivi su njezinih novih paleta!

Foto: Pinterest

Kylie Jenner izazvala je pravu pomutnju u medijima nakon što je najavila svoju novu liniju kozmetike. Iako je na račun kozmetičkog castva zaradila milijarde, te ušla u Forbesovu listu najbogatijih, javnost je oštro osudila njezin rođendanski potez. Američki mediji navode da bogatašica iz poznatog klana Karsadhian-Jenner obitelji planira svoj rođendan proslaviti na luksuznoj jahti Tranquility, a ovaj nespretni javni potez joj nije trebao.

Popularna Kylie je tako svoje obožavatelje obavijestila o novoj liniji svojih kozmetičkih proizvoda, a evo u “kojem grmu leži zec”, te kako je nastao kaos!

Tako je bogatašica nazvala svoje palete sjajila i sjenila “Radi za to”, i “To si mogu priuštiti”, i “Novac nije sve”, te izazvala zgražanje javnosti svojim potezom.

Mnogi su komentirali da joj je “pala zlatna žlica u ruke”, da “ne zna što je mukotrpan rad”, te da se treba “zahvaliti sestri koja ju je cijelu obitelj proslavila pornićem”, jer u suprotnom ne bi bila bogata i stavljala takve natpise.

Foto: Pinterest

Jenner je otkrila da se simbolika nove kozmetičke linije vrti upravo oko dolara! Budući da je postala planetarna bogatašica zahvaljujući Forbesu, njezina kozmetička paleta, bronzeri i sjenila dolaze u pakovanjima sa znakom dolara, a jedan dio ambalaže bit će s likom predsjednika Franklina.

Drugi dio javnosti je kritizirao pakiranje palete sjenila za oči na kojoj je nespretno istaknut citat ‘You’re So Money’ iz kultnoga filma ‘Swingers’ koji je snimljen devedesetih.

Naime, filmski citat ina pakiranju sjenila mnoge je zbunio pa su zaključili kako Jenner svojim obožavateljima zapravo želi poručiti kako ne vrijede ni jednog centa, jer što drugo zaključiti?

Jedan Twitteraš je napisao kako je Jenner novom kozmetičkom linijom jasno dala do znanja obožavateljima kako je bogata u odnosu na njih.

Ironija u svemu ovome je da popularna Kylie zarađuje upravo na “siromašnim ljudima”, koji kupuju njene proizvode, te obožavaju njezin lik i proizvode.

Ovaj scenarij poprima bizaran kraj u trenutku kada Jenner objavljuje da će novac od prodaje svoje kozmetičke linije donirati u dobrotvorne svrhe.

Pretpostavlja se da je ovaj marketinški trik napravila kako bih smanjila tenzije javnosti, koji su je stavili pod neočekivan pritisak.

Foto: Pinterest


Komentari