Kupio je stan curi, a zna se i gdje! Dolazi li Mario Mandžukić u Zagreb na duže staze?

Naš proslavljeni nogometaš Mario Mandžukić (35) ovih dana razmišlja o tome gdje će nastaviti svoju blistavu nogometnu karijeru. Dok stručnjaci u ovom sportu nagađaju koja će biti njegova definitivna odluka, čini se da je simpatični Slavonac neke druge odluke već donio.

Naime, on i njegova djevojka Ivana Mikulić (31) bi, ako je vjerovati izvorima bliskima paru, uskoro trebali početi zajedno živjeti, i to ne bilo gdje, već u Zagrebu. Zbog toga je nogometaš kupio i stan koji glasi na ime njegove bolje polovice.

Stan je kupio od Severininog bivšeg dečka – Milana Popovića, a nalazi se u istočnom dijelu Zagreba, ima 273 kvadratna metra i pet spavaćih soba, doznaje Exkluziv.

Za uređenje će vrlo vjerojatno biti zadužena nogometaševa samozatajna djevojka koja, za razliku od većine žena nogometaša, ne dijeli privatni život s javnošću, ne fotografira se u dizajnerskim krpicama i ne objavljuje zajedničke fotografije s putovanja.


Ivana je inače iz Strizivojne i poznato je kako je svom dečku Mariju najveća podrška u svemu što radi, no o njihovoj vezi ne govori javno.

Komentari