‘KULENA SE NIKAD NE ODRIČEM, TO BI BIO GRIJEH’ Indira nam je otkrila kamo je pobjegla iz Zagreba, ali i kako provodi vruće ljetne dane

Foto: Instagram

Ako netko zna iskoristiti ljeto u potpunosti – onda je to jedna od najpoznatijih pjevačica na domaćem glazbenom nebu, Indira Levak. Uvijek nasmijana Slavonka posljednje tjedne provodi obilazeći cijelu regiju gdje ju euforično na nastupima dočekuju horde obožavatelja, a mi smo ju ulovili u pauzi između nastupa i saznali kako se opušta na slobodne dane, čime održava vitku liniju, ali i je li se zarad iste u ove vruće ljetne dane odrekla omiljenih joj slavonskih delicija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Ljeto je u punom zamahu, a vi, kako se čini, ne stajete s nastupima. Gdje crpite energiju za svakodnevne obaveze?

Uvijek sam u pokretu i volim raditi. Ne volim monotoniju i ne drži me mjesto, kako se to lijepo kaže. Sretna sam što ovog ljeta ima više koncerata, pjevam i plešem s mojom publikom u cijeloj regiji! Svi smo željni zabave, dobre atmosfere i druženja! Upravo sam se vratila iz Velike Kladuše gdje sam pjevala uglas s 15 000 predivnih duša i od tuda crpim dodatnu energiju i motiv da dajem još više od sebe. Sve nove datume koncerata pratite na mojim društvenim mrežama, a dok nisam na koncertima bavim se turizmom u Fažani. Tako da nema stajanja!

Kako izgleda dan kada nemate nastup – kako ga najradije provodite?

Ovisi gdje sam tada, u Zagrebu, Galovcu ili Fažani i koji su prioriteti. Kada ste poduzetnik koji radi na više frontova uvijek negdje ‘gori’! (smijeh) Ponekad moram u proizvodnju zbog mog namještaja Indira Levak Dizajn, ako je vrijeme isporuke kako bih sve prekontrolirala ili dočekujem nove goste u Fažani, a uz sve to moram i u studio gdje završavam novi singl. Nije laž uzrečica – kada voliš to što radiš, nećeš morati raditi ni dan u životu. Mene sve te obveze raduju i ispunjavaju.

Mnogi su pod ovim visokim temperaturama pobjegli iz Zagreba, gdje ste se vi smjestili?

Baza mi je u Fažani, ali stalno mijenjam lokacije zbog posla. No uvijek imam par dana za pobjeći s Mirom na plažu i malo uživati, plivati, rekreirati se. Iako mi i tada smišljamo što ćemo raditi.

Nedavno ste osvojili Instagram fotografijom u kupaćem kostimu – kako održavate liniju u ovim ljetnim mjesecima?

Miro je vrhunski trener i on i na plaži osmisli vježbe za mene. Svakodnevno treniramo i to je cijela tajna. Nema ništa bez truda, iako ja uživam i u morskim delicijama pa je put do dobre linije vijugav! (smijeh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

S obzirom na to da ste Slavonka, jesu li kuleni i slavonske delicije sada na pauzi ili ih se ne odričete ni zarad dobre linije?

Nikad ih se ne odričem! To bi bio grijeh! (smijeh) Iako većinom pazim što jedem, ponekad i pokleknem pa malo zamezim, pojedem čokoladu… ali kakav bi to bio život da je sve po pravilima i tablici?! Ovako je slađe!

Što najradije pripremate na ove vruće dane? Imate li neki svoj ljetni gastro specijalitet?

Volim sve s roštilja, ribu, meso, povrće… To nam je najčešće na meniju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Tek je početak osmog mjeseca i vjerujem da imate još brojne obaveze do kraja ovogodišnje ljetne sezone – što spremate obožavateljima?

Imamo dogovorene koncerte i sve ih redom objavljujem na društvenim mrežama i veselim se svakom partyju. Dragi moji uživajte u ljetu, bilo da ste na kontinentu ili na obali! Ja dolazim gdje god me pozovete i radim najbolje partyje!


Komentari