Suzy Josipović otkrila što njena djeca nikad nisu pojela i u kojim slučajevima ipak posežu za dostavom

Foto: Instagram

Suzy Josipović Redžepagić, zagrebačka poduzetnica i vrhunska domaćica, kuha cijeli život, a posljednjih deset godina i profesionalno se posvetila gastronomiji. Poznata je po svojoj kuharici ‘Mama zna’ s 500 slanih recepata, organizira festivale posvećene hrani, a vodi i kulinarske radionice. Nedavno je završila i drugu kuharicu sa 700 slatkih recepata, među kojima je i uskrsna pinca, piše Gloria.

Na pitanje jede li se u njenoj obitelji ikad kupovna hrana, iz dostave, kazala je: “Moje kćeri Sarah, Hannah i Tara ponekad naručuju jela, ako ja nisam u Zagrebu. Suprug Narcis i ja pak volimo kinesku i japansku kuhinju pa si ponekad to priuštimo. Ja uglavnom ispunjavam gastronomske želje svih članova obitelji pa kad sam tu, nema potrebe za narudžbama izvana. Nitko od moje djece nikad nije pojeo ni kupovnu kašicu. A najveća mi je nagrada kad me pohvale. Neki dan su mi rekli da nikad ni u jednom restoranu nisu jeli tako ukusne raviole kao što su moji, čak ni u Italiji. Meni je to pak bilo zagrijavanje za radionicu ‘Bella Italia’, posvećenu njihovim tradicionalnim jelima.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzy Josipovic Redzepagic (@suzyjosipovic)

Suzy je priznala kako je za Uskrs uglavnom ona domaćica te dodaje da je to jako važno njenoj najstarijoj kćeri Sari koja voli biti kod majke za blagdane iako ima već svoju obitelj.

Kuharica kaže kako će ove godine za doručak svojim ukućanima poslužiti pogaču, šunku, mladi luk, hren, rotkvice, sir i vrhnje, francusku salatu, quiche lorraine, a za kasniji doručak/ranu večeru teleću koljenicu ili patku s mlincima.

Komentari