KSENIJA PAJIĆ PROGOVORILA O BORBI S POROKOM: ‘Nisam se uspjela riješiti, stvari još nisu sjele na svoje mjesto’

Foto: PR

Domaća glumica Ksenija Pajić u srijedu je proslavila okrugli 60 rođendan. U razgovoru za Gloriju sada je otkrila kako ga je obilježila, zašto joj je to bio dan kao i svaki drugi, ali i što si želi u novom desetljeću života.

“Kako sam ‘uplovila’ u svoj rođendan? Pa radno! Snimanje, predstava, danas mi je dan bio kao svaki drugi. Baš se zaredalo. Trenutačno putujem na glumački festival u Krapinu. Na snimanju sam dan ranije počastila ekipu iz serije Dar Mar, doma još nisam stigla ništa napraviti. Za vikend ću nešto složiti, neće biti nikakva velika fešta”, rekla je Ksenija.
Inače, kraljicu sapunica, kako ju mnogi zovu, trenutačno gledamo u seriji Nove TV Dar Mar, a u kojoj Ksenija glumi policajku Boženu.

“Nemam osjećaj da mi je 60. Naravno da godine nose svoje i bez obzira, koliko god puno radim i još uvijek jesam u formi, ali vidim da neke stvari ne mogu kao prije. Ne mogu takvom brzinom kao nekad, moram malo više vremena odvojiti. Nekako se i sama sebi čudim da još uvijek mogu biti na snimanju, isti dan igrati i predstavu, ujutro se dizati u pet i tako svaki dan. Nadam se da će me to sve skupa pratiti i da će me zdravlje poslužiti”, kaže.

Najavljivala je kako će se do 60. sigurno riješiti možda i najvećeg poroka – cigareta. A je li u tome uspjela? “Nisam uspjela nažalost. Previše mi je stresno sve skupa, i ova godina mi je bila previše stresna, i još uvijek je. Nisu još sve stvari sjele na svoje mjesto. Nekako imam osjećaj da bih za to trebala mir, staloženost, a to trenutačno nemam. Možda ta odluka pričeka neke bolje dane”, zaključuje.

Komentari