Kruži snimka Stjepana Hausera koja je zgrozila javnost: ‘Ovo je odvratno, gadi mi se’

Stjepan Hauser (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Najpoznatiji domaći violončelist Stjepan Hauser trenutno se nalazi na turneji Rebel with a Cello, a u sklopu iste podijelio je putem svog Instagram profila snimku koja je izazvala zgražanje među njegovim obožavateljima.

Stjepan Hauser rasprodao zagrebačku Arenu (Foto: Dino Ninković)

Miljenik žena koji slovi za velikog zavodnika i džentlmena, neugodno je iznenadio snimkom za koju su njegovi obožavatelji komentirali kako je zapravo ‘uvreda za žene’. Naime, Stjepan je objavio video s turneje na kojemu se može vidjeti kako ručnike, s kojima je prethodno brisao vlastiti znoj, baca u publiku.

Na sljedeću turneju ću morati ponijeti više ručnika‘, napisao je Hauser.

 

1 euro = 7,53450 kuna
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

‘Ovo je odvratno, gadi mi se’

I dok su neki obožavatelji bili oduševljeni glazbenikom koji im je omogućio da im za uspomenu ‘ostane dio njega’, mnogi su Stjepana kritizirali zbog njegovog ponašanja.

Stjepan Hauser o tome što je zgriješio u vezi s Jelenom Rozgom

Vrlo sam razočarana u ovo ponašanje‘, ‘prestani se ponašati kao klaun, ne treba ti ovo‘, ‘ja bih mu bacila ručnik nazad, ovo je ružno ponašanje‘, ‘ovo više nisu kulturni nastupi‘, ‘uozbilji se‘, ‘ovo je odvratno, gadi mi se’, samo su neki od komentara razočaranih obožavatelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Hauser se o svemu još uvijek nije oglasio, dok video i dalje stoji na njegovom Instagram profilu, gdje broji čak 3,7 milijuna pratitelja.


Komentari