Kruže priče kako se ASAP Rocky na Instagramu tajno dopisivao s drugom ženom, njezina kćer joj rekla da je to Rihannin dečko

Foto: Guliverimage

Nedavno se prošila vijest kako je trudna Rihanna (34) uhvatila partnera ASAP Rockyja (33) u prevari sa suradnicom i dizajnericom cipela Aminom Muadi. Ovu glasinu prvi je objavio influencer i modni komentator Louis Pisana na Twitteru. Na kraju su se navodi ispostavili kao netočni, a Louis se javno ispričao što je napisao neprovjerene informacije.

Sljedeći događaj koji je ponovno šokirao cijeli svijet bilo je privođenje Rockyja zbog navodne optužbe da je ranio nedužnog čovjeka hicima iz vatrenog oružja. No, Rocky se izvukao iz tih optužbi i izašao iz pritvora.

Najnovija informacija vezana uz repera koja je procurila u javnost je da kruže priče kako se na Instagramu tajno dopisivao s instruktoricom veslanja na dasci Jilly O’Donnell (45), inače majkom troje djece. Britanski The Sun piše kako joj je Rocky čak tri puta poslao zavodljivu poruku, na koju Jilly nije odgovorila. Nakon treće poruke mu je ipak odgovorila i nastavili su se dopisivati.

”Vidjela sam da ima plavu oznaku pokraj imena, ali stvarno nisam imala pojma tko je on. Kad sam pitala svoju djecu tko je ovaj čovjek, kćer mi je rekla da je to Rihannin dečko, a onda sam pomislila da je ovo smiješno!”, rekla je Jilly.

Dodala je i kako Rocky na Instagramu ima milijune pratitelja i da joj nije jasno kako je odabrao poslati poruku baš njoj.

Navodno ju je čak pozvao na putovanje u Ukrajinu, u kojoj je u tom trenutku boravio nekoliko mjeseci, prije nego što je Rusija započela svoju invaziju u veljači. Jilly je odbila njegov poziv i napisala mu je kako si nakon karantene ne može priuštiti niti pošten Božić. Dodala je da bi on trebao doći do nje u Englesku jer je u Ukrajini bilo hladno vrijeme, a poruke su se nastavile.

Jilly je za The Sun izjavila: ”To bi bilo ludo, ali mnoge žene vjerojatno pristaju na takve stvari. On je bogat i ljudi će bez sumnje dotrčati kad pucne prstima. Bila sam šokirana. Znala sam što bi tražio od mene da sam otišla. Ali, barem sam se pošteno nasmijala.”

A o njegovoj vezi s Rihannom rekla je: ”Bila sam šokirana kad sam vidjela da je s Rihannom, posebno zbog činjenice da je trudna. Ali ništa se nije dogodilo i sve je to bio prilično bezbrižan razgovor. Nadam se da će biti jako sretni zajedno.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)


Komentari