KRISTINA MANDARINA NIJE JEDINA Hrvatice s OnlyFansa sve češće se snimaju zajedno, istražili smo koliko naplaćuju

Foto: Instagram

Proteklih dana javnost se zabavljala informacijom kako starleta Kristina Mandarina više ne prodaje istoimeno citrusno voće na štandu u zagrebačkom naselju Podsused, već sada prodaje svoje eksplicitne fotografije na digitalnoj platformi OnlyFans.

Ponukani Kristininim novim poslovnim podvigom, istražili smo kako na jednoj od platformi koje su apsolutno eksplodirale za vrijeme pandemije posluju najpoznatije Hrvatice. Stranica OnlyFans zamišljena je kao Instagram na kojoj korisnici imaju svoje profile te iste mogu međusobno lajkati i komentirati, ali s dodatkom u vidu dopuštenog, čak i poželjnog, seksualnog i eksplicitnog sadržaja.

Također, svatko tko pristupi OnlyFansu, bira hoće li na ovoj platformi biti kreator sadržaja ili pak ˝mušterija˝ pri čemu ˝mušterija˝ odmah bira kojeg će kreatora pratiti i samim time plaća mjesečnu pretplatu za sadržaj. A upravo u pretplati, kao i dodatnim ˝napojnicama˝, koje se kreatoru isplaćuju za sadržaj koji kreira isključivo za određenu ˝mušteriju˝, leži zarada o kakvoj Hrvati s prosječnim plaćama mogu samo sanjati.

Ne čudi stoga što se sve više pojedinaca okreće ka zaradi na OnlyFansu, a jedne od najpoznatijih i najpopularnijih domaćih kreatorica sadržaja na ovoj platformi, koje nerijetko i zajedno snimaju, zasigurno su i Ena Friedrich, hrvatska Playboyeva zečica koju su gledatelji svojedobno mogli gledati u showu ˝Ljepotice i genijalci˝ na Novoj TV, Josipa Karimović koja je bila jedna od kandidatkinja showa ˝Ženim sina˝, ali i najpoznatija prodavačica mandarina, Kristina Penava čije je nedavno priključenje OnlyFansu privuklo veliku pažnju medija i javnosti.

˝Ipak je unosnije prodavati porno snimke nego mandarine˝, samo je jedan od komentara koji se mogao ovih dana pročitati ispod vijesti o novoj karijeri Kristine Penave. Pa, kolika je onda zarada na OnlyFansu? Iako o cijenama izbjegavaju govoriti, za svaku od navedenih akterica ovog teksta mjesečno je potrebno izdvojiti određeni iznos kako bi mogli pristupiti sadržaju koji objavljuju pa tako Ena na svom OnlyFans profilu trenutno traži 12 dolara, odnosno oko 77 kuna, Josipa 19,99 dolara, odnosno oko 130 kuna dok Kristinin sadržaj možete gledati ako joj mjesečno uplatite 15 dolara, odnosno 97 kuna.

Naravno, mjesečna pretplata samo je dio zarade koju djevojke imaju od OnlyFansa. Kako je platformu popularizirala činjenica da je sav sadržaj amaterski, sniman najčešće u domovima kreatora i u potpunosti prilagođen željama ˝mušterija˝, tako fanovi od kreatora, u ovom slučaju kreatorica, mogu tražiti i posebne fotografije i snimke koje tada šalju njima privatno. U slučaju da pristanu, Ena, Josipa i Kristina tada određuju poseban iznos koji im ˝mušterija˝ treba uplatiti, a on kao takav, može doseći i do 50 dolara, odnosno oko 320 kuna što je maksimalni iznos ˝napojnice˝.


Komentari