KRIJE LJUBAVNI ŽIVOT Bivša Divasica i TV voditeljica u četrdesetima izgleda nikad bolje, evo kako provodi dane!

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Bivša Divasica i TV voditeljica Maja Vučić nakon prekida s ocem svoje kćeri godinama uspješno krije ljubavni život od javnosti, a danas ima i drugu karijeru, piše Dnevnik.hr.

Maja Vučić (45) proslavila se u devedesetima s grupom Divas, a pjevanje je zamijenila drugom karijerom i danas živi puno povučenijim životom.

Godinama je vladala domaćom glazbenom scenom s grupom Divas, koju su uz nju činile još i sestre Ivana i Marija Husar te Martina Pongrac, danas Štritof.

Podsjetimo, grupa je osnovana na Badnjak 1995. godine i djelovala je na domaćoj glazbenoj sceni sve do 2005. Divasice su izdale tri studijska i dva live albuma te su višestruke dobitnice prestižne nagrade Porin. Neki od njihovih nezaboravnih hitova su “Sexy cool”, “Oprosti mi”, “Da ili ne”, “Bon appetit”, “Tvoja jedina” i mnogi drugi. Čuvena četvorka ponovno se okupila 2019. godine, no samo radi nastupa na jednoj posebnoj prigodi.

Nakon raspada grupe Maja se, kao i druge članice, upustila u solo vode, no pjevanje je kasnije zamijenila drugom karijerom. Kao diplomirana psihologinja, bivša Divasica danas provodi dane vodeći privatnu praksu i živi puno povučenijim životom nego u pjevačko doba.

Ne zna se puno ni o njezinu ljubavnom životu otkako je prekinula dugogodišnju vezu sa 16 godina starijim glumcem i umjetnikom Igorom Hajdarhodžićem, s kojim ima i kćer Gitu. Maja i Igor svoju vezu nikada nisu okrunili brakom, a okončali su je 2009. Sada je isplivala njihova zajednička fotografija iz 2005. godine s revije popularnog dizajnerskog dvojca eNVy room, kada su još bili sretni i zaljubljeni.

Nakon prekida s Igorom, Maju se povezivalo s našim proslavljenim odbojkašem Ivanom Donaldom Marićem i inozemnim fotografom Eduom Ferminom, no te veze nikada nije potvrdila.

Sudeći prema fotografijama u nastavku, Maja u svojim četrdesetima izgleda – nikad bolje.

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Komentari