Krcati Lisinski odzvanjao hitovima Novih fosila: Borna Kotromanić se u prvom redu odlično zabavljala, a nekima zaklonila i pogled

Foto: Instagram

U utorak navečer Sanja Doležal, Marinko Colnaga i Vladimir Kočiš Zec održali su koncert u prepunoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Publika je u glas pjevala bezvremenske hitove Novih fosila – ‘Košulja plava’ ‘Ja sam za ples’, ‘Saša’ ‘Najdraže moje’ i druge. Na glazbenoj večeri pojavile su se brojne poznate osobe, a među njima i jedna od najbogatijih Hrvatica, Borna Kotromanić koja je iz prvog reda pratila koncert. “Sinoć, spremna za izlazak”, napisala je ispod jedne od mnogih Instagram objava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

Osim što je pažnju privukla atraktivnom modnom kombinacijom i istaknula vitke noge i dekolte koji se sezao gotovo do pupka, svima je zapao za oko njen zanosni ples iz prvog reda pa publika iza nje gotovo pa i nije mogla vidjeti Sanju na pozornici.

Screenshot
Screenshot

Čini se kako je Borna baš uživala u koncertu budući da je na svom Instagram profilu  objavila pregršt fotografija i videa kako bi svojim pratiteljima prenijela barem djelić ove sjajne atmosfere. Koncert je pratila u muškom društvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic)


Komentari