KRALJICI NIJE SMIJEŠNO! Oglasila se nakon sipanja otrova, evo što kaže na Harryjeve i Meghanine tvrdnje

Foto screenshot

Kraljica Elizabeta II. i njezina obitelj objavili su utorak da ih je rastužilo saznanje o iskustvima princa Harryja i njegove supruge Meghan i da će se pozabaviti pitanjem o rasi koje je iznio par u intervjuu s Oprah Winfrey.

“Cijela obitelj je ražalošćena zbog saznanja koliko su protekle godine bile izazovne za Harryja i Meghan”, priopćila je Buckinghamska palača.

“Otvorena pitanja, osobito ona o rasi, zabrinjavajuća su. Iako se neka sjećanja mogu razlikovati, ona se shvaćaju vrlo ozbiljno i obitelj će ih privatno rješavati”, dodaje se.

Meghan, čija je majka crnkinja, rekla je američkoj televizijskoj ikoni u intervjuu u nedjelju da je princ Harry bio suočen “sa zabrinutošću i nekoliko razgovora” o tome koliko tamnije kože bi moglo biti njihovo prvo dijete, sin Archie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

“Harry, Meghan i Archie uvijek će biti vrlo voljeni članovi obitelji”, navela je Buckinghamska palača

Meghan i Harry su dali Oprah Winfrey prvi veliki televizijski intervju otkad su prije godinu dana donijeli odluku da napuste Veliku Britaniju i svoje uloge u kraljevskoj obitelji.

Thomas Markle: Britanska kraljevska obitelj nije rasistički nastrojena

Otac Meghan Markle, Thomas, u utorak je rekao kako ne misli da je britanska kraljevska obitelj rasistički nastrojena te se nada da je navodna primjedba jednog člana te obitelji o boji kože Meghanina sina bilo samo nesmotreno i “glupo pitanje”.

U intervjuu Oprah Winfrey Meghan je rekla da je njezinu sinu Archieju, danas jednogodišnjaku, uskraćena titula princa jer je unutar kraljevske obitelji prije njegova rođenja postojala zabrinutost zbog toga “u kolikoj bi mjeri mogla biti tamna djetetova boja koža”.

“Iznimno poštujem članove kraljevske obitelji i mislim da oni uopće nisu rasisti. Ne mislim ni da su Britanci rasisti, mislim da su stanovnici Los Angelesa i Kalifornije rasisti, ali to ne mislim kada su posrijedi Britanci “, rekao je Markle za ITV.

“A kad se radi o pitanju kakve će boje biti dijete ili koliko će njegova koža biti tamna…, pretpostavljam i nadam se da je to bilo samo nečije nesmotreno i glupo pitanje.”

“Cijela ova stvar o djetetovoj boji kože je sranje”, rekao je Markle, dodavši kako smatra da komentar treba istražiti.

Na pitanje novinara o intervjuu koji su Meghan i Harry dali Oprah Winfrey, Thomas Markle je odgovorio kako smatra da su “prešli granicu” te da su trebali pričekati s obzirom na to da je suprug kraljice Elizabete, princ Philip, u bolnici.

“Trebali su pričekati s obzirom na kraljičinu i Philipovu dob”, rekao je.


Komentari