Kraljica tamburaške glazbe ima novi hit

FOTO: Press

Poslušajte kako zvuči.

Kraljica tamburaške glazbe, Cecilija nakon odličnih singlova ‘Slavonija lijepa’ sa kojim je nastupila na prošlogodišnjem Požeškom festivalu, ali i ‘Na kraju naše ulice’ kojom je započela ovu godinu, brojne ljubitelje tambure razveseliti će novim glazbenim poklonom!

“Kome sada nosiš ruže” skladba je kojom će se Cecilija sutra predstaviti u Večeri popularnih tamburaških skladbi na 25. Glazbenom festivalu pjesme Podravine i Podravlja Pitomača 2017.!

“Veselim se sutrašnjem nastupu na festivalu, na koji se vraćam nakon dvije godine. Uvijek je lijepo vratiti se”, otkrila je Cecilija

Nova pjesma dolazi iz autorske radionice Nede Zubana, kada je riječ o tekstu, dok glazbu potpisuje Slavomir Cvija, dok je aranžman djelo Antonia Krupilničkog, a produkcijski je sve lijepo upakirao Goran Ivanović, studio LA.

“Na festivalu Pitomača 2017. uvijek je lijepo druženje sa kolegama, a ja osjećam i dužnost da budem upravo tamo, s obzirom da je ovaj festival vezan za moje glazbene početke.
Pred mojom divnom publikom je klasična tamburaška pjesma, tužne ljubavne priče, ali posebna na svoj način. Ista mi se svidjela na prvo slušanje, a ponuđena mi je prije dvije godine, a sada je pravi trenutak da je i predstavim”, kazala je Cecilija

Za sam kraj svakako treba spomenuti, kako Cecilija zajedno sa svojom ekipom marljivo radi na novim pjesmama, pa je tako u pripremi i pjesma za Zlatne žice Slavonije 2017.

Kako zvuči nova pjesma “Kome sada nosiš ruže” u izvedbi kraljice tamburaške glazbe poslušajte ovdje.

Komentari