Kralj dijaspore o druženju s premijerom: Pitao sam ga ima li vremena da se nađemo, a on je rekao ‘Mate, za tebe uvijek’

Foto: Twitter

Nakon teške bitke s koronavirusom, legendarni pjevač Mate Bulić konačno je stao na noge i spreman je za nove pothvate. Potvrdio je to i premijer Andrej Plenković koji je objavio njihovu zajedničku fotografiju na svom Twitter profilu. Naime, kralj dijaspore i premijer susreli su se u srijedu 6. travnja.

“Drago mi je ponovno susresti se s našim poznatim glazbenikom Matom Bulićem, koji je dugo vodio bitku s Covidom. Želimo mu puno zdravlja i novih uspjeha!”, poručio je Plenković na Twitteru.

Detalje druženja, Bulić je otkrio za Jutarnji.

“Volio bih da cijeli svijet zna kako je naš premijer, unatoč odgovornim državničkim obavezama, jedan drag, normalan i komunikativan čovjek, kojeg funkcija nije nimalo promijenila. On je uz sve to bio i ostao pravi prijatelj”, izjavio je Bulić te naglasio da se s premijerom zna još iz doba dok je on radio u Bruxellesu.

Prema savjetu liječnika, Bulić je Njemačku zamijenio Brelima, a na putu je stao u Zagreb. Kada se javio premijeru, odmah su dogovorili susret.

“Pitao sam ga ima li možda vremena da se nađemo, a on je rekao: ‘Mate, za tebe uvijek imam vremena. Ako možeš, svrati do Vlade oko 6 popodne”, otkrio je Mate.

Bitku s koronom je uspješno dobio, a sada se nada potpunom oporavku na morskom zraku. U intervjuu za Jutarnji Bulić je poručio da premijer voli mnoge njegove pjesme, ali da o glazbi i politici najmanje pričaju već o uobičajenim temama poput vremena i sporta.


Komentari