KRAJ LJUBAVI? Je li moguće?! Počelo se šuškati kako su njihove Instagram objave namještene i da više nisu na istoj adresi

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Nakon što se Marko Grubnić, naš poznati Modni mačor, s minijaturnim modnim dodatkom počastio u Milanu, sad je pogledom na vrtoglavo skupu torbicu počastio i sve one koji su mu se našli na putu do slastičarnice Ljupke Gojić (39) na Knežiji.

“Kao da je ljeto”, našalio se Marko uz fotografije na kojima pozira s Momčilom Gurovićem, svojim dečkom.

Oni koji su se zaljubili u ovaj skupocjeni modni dodatak, bit će razočarani jer na većini stranica koji ih nude, baš su ti modeli rasprodani. Marko je uhvatio svoj primjerak i ponosno ga šeće gradom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

U nekoliko sati objava je skupila više od tisuću lajkova, a u komentarima su Marku i Momčilu pratitelji ostavljali emotikone srca i komplimente: “Prekrasno”, “Cool”, “Predivni ste!”, pisali su im, a neki su komentari ipak bili prilično zlobni:

“Vidi ove zubne navlake ka sa aliexpressa… Dentijera je u prvom i krupnom planu”, “Fotomontaža. Pa odavno je tu netko napisao da ga je dečko ostavio. A na faceu je netko objavio i jednu njihovu zajedničku fotografiju, bez fotošopa. Hahaha, stvarnost je surova”, kažu.


Komentari