Kraj četvrtog braka? Boris Novković više ne živi sa suprugom!

Boris Novković/Facebook

Pjevač Boris Novković i supruga Iris više nisu zajedno, razišli su se ali ne i razveli.

Unatoč tome što više ne žive na istoj adresi, Boris i Iris ipak su ostali u dobrim odnosima, Večernji saznaje iz krugova bliskih paru.

Oboje su se, naime, dogovorili kako neće pričati o detaljima prekida veze, no oni koji ih poznaju uvjereni su kako trenutačni razlaz ne označava i kraj braka. I dalje se viđaju i zajedno brinu o kćerkici Si.

52-godišnji Boris i Iris lani su postali roditelji kćerkice Si, a ove su godine planirali veliko rođendansko slavlje, no pandemija koronavirusa poremetila im je planove.

“Planirali smo veliko slavlje s obzirom da je to kod nas u obitelji tako i sva naša slavlja i rođendani mojih sinova su velike proslave i tada se svi skupimo kod moje bivše supruge. Bio je plan da u našoj velikoj obitelji proslavimo rođendan Si, ali to se nažalost nije dogodilo”, ispričao je pjevač nedavno. Boris dosad nije previše pričao o četvrtoj supruzi i njihovoj kćeri. Tijekom karantene neko vrijeme nije vidio sinove 10-godišnjeg Nou i 7-godišnjeg Bonu, koje je dobio u prijašnjem braku s novinarkom Lucijom Matić i s kojom je ostao u odličnim odnosima i nakon razvoda i objasnio je kako im je to uspjelo.

“Ako su se ljudi odlučili za roditeljstvo onda moraju biti dosljedni u tome, a u tome smo moja bivša supruga i ja uvijek bili dosljedni. U super smo odnosima svi skupa i to bi trebao biti najnormalniji način komuniciranja jer djeca su najbitnija”, rekao je Novković koji je s Iris ozakonio vezu prije poroda u tajnosti. S rođenjem kćeri Si u travnju 2019. godine, za Večernji je potvrdio prelijepu vijest.

“Uz rođenje mojih sinova, za mene je ovo najvažniji događaj u životu. Molim vas, dopustite mi da u ovom emotivnom trenutku budem i malo patetičan i javno zahvalim mojoj Iris što nam je na svijet donijela predivnu djevojčicu. Naša Si, kako smo je zajednički nazvali, po mom vjerovanju, negdje iz zlatnih visina odabrala je upravo nas za roditelje i sletjela tiho u naš dom, a Iris, Noa, Bono i ja i cijela naša velika obitelj dat ćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje koje nam je ukazala u roditeljskom, bratskom i obiteljskom smislu”, izjavio je tada pjevač koji se prvi put s Iris pojavio u svibnju 2018. godine na premijeri dokumentarnog filma Vatreni gdje nisu skrivali zaljubljene poglede.

Nedugo nakon prvog zajedničkog javnog pojavljivanja manekenka se oglasila i na svom Instagramu potvrdivši da uživa u ljubavi s Novkovićem. “Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled”, napisala je Iris uz fotografiju na kojoj pozira na plaži zagrljena s Borisom.


Komentari