Kotigu u ‘Potjeri’ zbunilo pitanje o Doris Dragović, a onda otkrio: ‘Ja o njoj od tada više ne mogu’

Screenshot HRT

Slavni lovac iz kviza ˝Potjera˝, Dean Kotiga, namučio se u najnovijoj epizodi zabavnog kviza, a sve ni manje ni više nego zbog pjevačice Doris Dragović. Naime, u borbi s pitanjima s natjecateljem Darkom, lovac je, za razliku od natjecatelja, netočno odgovorio na pitanje koje bi većina obožavatelja Doris Dragović znala odgovor. A nakon što je pogriješio, dao je i zanimljivo objašnjenje.

˝Koja pjevačica u spotu za pjesmu ˝Šakom o stol˝ svira električnu gitaru odjevena u crnu kožnatu jaknu˝, glasilo je pitanje na koje je Kotiga od ponuđenih Doris Dragović, Jelene Rozge i Nine Badrić, netočno odgovorio misleći kako je riječ o Nini, a ne Doris.

Ubrzo je i objasnio zašto je pogriješio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dean Kotiga (@deankotigaofficial)

˝Lani, preklani, tijekom Memorijala Mirka Miočića u Zadru, kad smo igrali kviz, bio je koncert Doris Dragović. Pripremali su koncert, bila je neka probica, a ja sam uletio unutra nekako glupo odjeven, kao što sam inače glupo odjeven i nešto sam tamo njuškao… Došao je neki čovjek, imao je slušalice, nešto je vodio, i rekao mi je: ˝Ti, odnesi ove stolice gore i javi se Matiji!˝ I samo je produžio. Eto, toliko o Potjeri i slavi˝, prisjetio se lovac te zaključio: ˝Nakon toga, ja o Doris Dragović više ne mogu˝.

Komentari