KORANA GVOZDIĆ O MAJČINSKIM BRIGAMA: ‘Vidjet ćeš kad te beba jednom zgrabi za kosu- to ne pušta’

Foto: Instagram

Diplomirana ekonomistica i nekadašnja voditeljica i model Korana Gvozdić (38) na društvenim mrežama našalila se na račun majčiskih muka s bebama.

“Vidjet ćeš kad te beba jednom zgrabi za kosu – to ne pušta! Zamislite kako je tek bebi kad osjeti te tanke niti koje se odjednom petljaju među njenim prstićima… a tek kad otkrije da povlačenje kose izazove mamin krik, pa to im je valjda zabavnije od bilo kojeg plišanca” , napisala je Korana ispod fotografije na kojoj je sedmomjesečni sinčić Oliver čupa za kosu.

“Zato ja imam kratku kosu”, napisala joj je influencerica Paula Sikirić koja je također postala majka nedavno.

“Još si super prošla, mene moj mališan voli čupati za uši, ponekad jedva zaspem”, dodala je još jedna majka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

Podsjetimo, nedavno je Korana progovorila o svojem prijevremenom porodu sinčića Olija te raznježila mnoge majke koje su se pronašle u njenoj priči.

“38 dana proveli smo u bolnici i svaki silazak s drugog kata na kat Neonatologije bio je utrka s vremenom. Zbog pandemije susreti su nam bili samo jednom dnevno i to na 10-15 minuta, a zbog dodatnih minuta srce je skakalo od sreće. Pričala sam mu što radim kat iznad dok čekam novi dan da ga opet vidim, pričala sam mu o tatinim idejama kako da se ušulja u bolnicu, bakinim paketima koje je slala, prenosila mu pozdrave naših prijatelja, bodrila ga, hrabrila i njega i sebe, pjevala sam mu jednu te istu pjesmu svaki dan, svaki njegov tjedan slavila s papirnatom kapicom na glavi jer to je bio jedini način na koji sam se znala nositi sa strahom i bespomoćnosti”, napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

Komentari