KONTROVERZNI KUHAR BOŽIDAR ŠOKIRAO OPET: Prao psa miniwashom po snijegu i hladnoći

Foto: Facebook

Božidar Miodragović hrvatskoj je javnosti ostao u pamćenju po gostovanju u RTL-ovom showu ‘Večera za 5 na selu’. Mnogi se sjećaju njegovog neugodnog ponašanja i pretjeranih komentara nakon što je bio domaćin te kuhao ostalim kandidatima.

Kontroverzni kuhar postao je opet glavna tema medija nakon što je regionalni portal Bjelovar.live prenio video snimku koju je snimio čitatelj, a nastala je jutros malo iza 10 sati na jednoj samoposlužnoj autopraonici u Bjelovaru. Na snimci se vidi kako čovjek miniwashom pere psa koji eskiviranjem pokazuje nelagodu i cijelo vrijeme pokušava izbjeći snažan pritisak vode iz šmrka. Teško da se netko uopće može dosjetiti po takvoj hladnoći prati limenog ljubimca, a kamoli živog ljubimca na četiri noge.

Za 24sata izjavio je da nitko o njemu nije pisao kad je skuhao preko tisuću litara gulaša za dječju humanitarnu akciju u kojoj je prikupljeno više od 20 tisuća kuna, te se požalio kako se o njemu piše samo kad ispadne iz ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, ali ne i kad jasno ističe da neki natjecatelji tog showa nemaju pojma o kuhanju.

Iz PU Bjelovarsko-bilogorske odgovorili su da su policijski službenici o svim prikupljenim saznanjima izvijestili državni inspektorat, veterinarsku inspekciju te Područni ured Zagreb, Ispostave Bjelovar radi daljnjeg postupanja iz njihove nadležnosti.

U nastavku pogledajte zloglasni video koji je procurio u javnost te izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama.


Komentari