KONTROVERZNA HALJINA Oglasila se Lidija Bačić nakon skandala u Sarajevu: ‘Ja ne mogu smanjiti svoje obline, zato i je privuklo pažnju’

Lidija Bačić (Foto: Instagram/Lidija Bačić)

Lidija Bačić i bosanskohercegovački pjevač Fatmir Sulejmani u četvrtak su ispred Katedrale Srca Isusova u Sarajevu predstavili zajedničku pjesmu Sjaj, što je zasmetalo nekim vijećnicima Gradskog vijeća Sarajeva. Nakon čitave pomutnje oko njenog nastupa, konačno se oglasila i splitska pjevačica.

“Puno je izvođača i prije mene pjevalo u centru Sarajeva i na istom mjestu. Haljinica je bila potpuno normalna i bezazlena, ali ja ne mogu smanjiti svoje obline, zato je i privuklo pažnju. Da je netko drugi u pitanju, ne bi ni bilo primijećeno. To je javna površina, organizator se pobrinuo za dozvole, publika je uživala i ja sam zadovoljna. Ako je moje tijelo i seksepil najveći problem – blago nama. Rado ću se opet odazvati sličnom pozivu za nastup iz meni dragog Sarajeva”, izjavila je Lidija za Dnevnik Nove TV.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LIDIJA BACIC LILLE??Singer? (@lidijabacic_lile)

Podsjetimo, Lidijino seksepilno izdanje u minijaturnoj haljinici zasmetalo je i nekim stanovnicima bosanskohercegovačkog glavnog grada koji su pisali na društvenim mrežama: “Haljina nije prikladna za to mjesto”, “Ovo je prestrašno, sramota”, “Žalosno i degutantno.”

Komentari