KONKURENCIJA JE SVE ŽEŠĆA! Može li se Albina na Eurosongu izboriti do vrha?

Foto: Instagram

Splićanka Albina Grčić (22) hrvatska je predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu. Iako za sada vodi na anketama, konkurencija postaje sve oštrija.

Pjesma “Tick-Tock” trenutni je favorit prema anketi na stranici Wiwibloggs, koja se specijalizira za Eurosong. Moguće svrgavanje s trona predviđa joj se zbog Švicarskog izbora. Gjon’s Tears predstavjat će ih s pjesmom “Tout l’Univers”, a komentari su izuzetno pozitivni.

“Švicarska ima sigurno vodstvo”, “Njegov vokal je predivan, u šoku sam”, samo su neki od komentara. Ipak, fanovi i dalje vjeruju u Albinin dobar plasman.

Mladoj pjevačici skladbu je napisao jedan od najpoznatijih hrvatskih skladatelja, aranžera i glazbenih producenta Branimir Mihaljević, a tekst 19-godišnji Max Cinnamon, kojem je otac iz Velike Britanije, a majka iz Karlovca.

Putem društvenih mreža Albini i njezinom timu su podršku pružile brojni poznati Hrvati kao što su Jelena Veljača, Ivan Alduk, Antonija Stupar Jurkin, Maja Šuput Tatarinov, Marko Grubnić, Tina Walme, Sementa Rajhard, Katarina Baban i brojni drugi. Za nastup se pripremala dugo, a Hrvati su je upoznali u HRT-ovom showu “The Voice-u” gdje je bila jedan od favorita za pobjedu.

Inače, Albina je preddiplomski studij engleskog jezika i književnosti te povijesti na Filozofskom fakultetu u rodnom Splitu završila u rujnu prošle godine. U Splitu živi s roditeljima, tetom i bakom koja joj je najveća potpora i koja je od djetinjstva podupirala Albininu bujnu maštu.


Komentari