‘KONAČNO SI IH OSLOBODILA’! Nakon Lidije Bačić, atribute pokazala i Nives, ali neki ju zbog toga i vrijeđali

Foto: Instagram

Nakon što je Lidija Bačić objavila vrlo izazovnu fotografiju, malo tko je očekivao da će ju išta nadmašiti. Ipak, njena kolegica Nives Celzijus otišla je korak dalje te je pozirala bez grudnjaka i time postala opasna konkurencija za najbolju, vruću fotku ovog mjeseca.

Ipak, nekim se pratiteljima to i nije baš svidjelo, pa joj je tako jedan pratitelj napisao poprilično ružne komentare: “Čemu takva slika draga Nives? Mislio sad da si pametnija od Lidije Bačić…Drage ste mi obje ali ovako… Pogotovo zato jer vas obje poznajem, žao mi da za sitne pare to radite, osim onog da šejci se*u i pi*aju po tebi… ti još tezgariš!”.

Nje ovo jedini negativni komentar. Drugi pratitelj napisao joj je: “Što korona uradi od spisateljice”.

Ipak, Nivesina golišava fotografija prikupila je više od 14 lajkova na Facebooku te preko 600 komentara, a na ove komentare nije uopće reagirala.

Jednom od pratitelja bilo je zanimljivo i što tople dane provodi u Zagrebu: “Halo, Opatija prije mjesec dana, a more brrr. A sad u bezveznim Gračanima, kad su svi luzeri zagrebački na Krku i Opatiji. Sve naopako mala”, poručio joj je.

“Stvarno ima s*isu da joj druga ni ne treba”, “Konačno da si obukla normalne gaćice i oslobodila te c*cetine”, komentirali su uzbuđeno fanovi.

“Moraš pazit da te Stožer ne zabrani i kazni. Ipak “štetiš” zdravlju ljudi , posebno muškog roda”, našalio se tako jedan pratitelj.

Foto: Facebook


Komentari