KONAČNO PROGOVORILA: Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica otkrila svoj odnos s pokojnim gradonačelnikom: ‘Objavljeno je puno neistina’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Stomatologinja, pobjednica izbora za Miss Universe i bliska suradnica pokojnog gradonačelnika, Natalija Prica, progovorila je za Gloriju o svom odnosu s Milanom Bandićem i medijskom linču kojem je bila izložena nakon njegove smrti.

Naime, prije pet godina, bivši ju je gradonačelnik Zagreba pozvao da se uključi u rad njegove stranke i osnuje Forum mladih. Prica je ponudu, naravno, prihvatila, a u međuvremenu je postala i zastupnica Bandićeve stranke u Gradskoj skupštini, pa je svakodnevno bila prisutna u medijima, pogotovo nakon smrti gradonačelnika.

“Objavljeno je puno neistina. Vrhunac medijskog linča zbio se nakon 28. veljače kada je gradonačelnik preminuo”, rekla je Prica za Gloriju.

Osim toga, u eksluzivnom intervjuu koji je dala novinarki Snježani Harapin Dragojević, Prica je otkrila i što je sve proživljavala proteklih mjeseci te kako se osjeća danas.

“Obitelj me zaštitila u najteži trenucima”, rekla je Prica ističući da joj pružaji pravi oslonac, iako je sva medijska hajka koštala njene roditelje zdravlja.

Osim toga, Prica je otkrila i da je okrenula novu životnu stranicu te je rekla da je pronašla i novu ljubav.


Komentari