Konačno! Netflix u domaćoj verziji: Omiljene serije i filmove možete gledati s hrvatskim titlovima

Netflix, vodeći svjetski servis za streaming zabavnog sadržaja, danas je pokrenuo lokaliziranu uslugu u Hrvatskoj. Korisnici Netflixa u Hrvatskoj imat će pristup hrvatskom korisničkom sučelju kao i titlovima na hrvatskom jeziku koji će im omogućiti da još više uživaju u zabavnom sadržaju. Tako se hrvatski jezik pridružio skupini od više od 30 lokaliziranih usluga na svijetu dostupnih na Netflixu.

„Jako smo sretni i uzbuđeni što – gotovo pet godina nakon pokretanja naše usluge na engleskom jeziku u Hrvatskoj – možemo predstaviti potpuno lokaliziranu uslugu našim korisnicima koja obuhvaća tisuće sati omiljenih svjetskih filmova i serija, uključujući hvaljeni originalni Netflix sadržaj. Cilj nam je nastaviti oduševljavati naše korisnike, a lokalizacijom usluge želimo pružiti uranjanje u golemi svijet mogućnosti i zabavno iskustvo za svoje korisnike u Hrvatskoj”, izjavili su iz Netflixa.

Neke od najomiljenijih originalnih Netflix serija i filmova u Hrvatskoj uključuju: znanstveno-fantastičan horor klasik s nostalgičnom referencom na 80-te Stranger Things; fantasy dramu temeljenu na istoimenoj seriji knjiga s Henryjem Cavillom u glavnoj ulozi Vještac; seriju koja prati dvije velike pljačke iskusne družine kriminalaca koju je okupio čovjek nadimka “Professor” Kuća od papira; post-apokaliptični horor triler u kojem Sandra Bullock pokušava zaštititi sebe i dvoje djece od zlonamjernog nadnaravnog entiteta Kućica za ptice; kriminalistički film Irac legendarnog redatelja Martina Scorsesea temeljen na istinitoj priči te prema knjizi “I Heard You Paint Houses”; Cijena spasa, uzbudljivi akcijski triler o neustrašivom plaćeniku s crnog tržišta Tyleru Rakeu koji se upušta u najsmrtonosniji posao izvlačenja do sada; The Queen’s Gambit, ekranizaciju romana Waltera Tevisa iz 1983. godine koji prati život djevojke Beth Harmon koja s osam godina u sirotištu nauči igrati šah te zahvaljujući svom oštrom umu i odlučnosti dolazi do titule svjetske prvakinje u šahu; te brojni drugi.


Komentari