KONAČNO JE PRIZNALA! Maja Šuput otkrila tko je smislio ime za malenog Blooma

Foto: Maja Šuput Instagram

Krenulo je snimanje nove sezone Supertalenta, što znači da je Maja Šuput ponovno “u akciji”. Iako uživa u majčinstvu, malenog Blooma dok je na setu čuva tata Nenad.

Popularna pjevačica je otkrila da se potpuno snalazi u novoj ulozi majke.

“Meni je do te mjere toliko prirodno došlo to majčinstvo da imam osjećaj kao da sam ih imala već sedam. Jednostavno mi ide. Ne znam kako da ti to objasnim. Prirodno mi je. Nisam nikad prije bila s bebama niti sam u životu presvukla nekom pelenu. Eto, nekako mi je sjelo i ja se samo bojim da mi to dijete ne ugušimo od poljubaca”, rekla je Maja za In Magazin.

No, i na snimanju misli na svog sinčića.

“A sad će biti tata i sin bonding dok sam ja tu na snimanju i mislim da će moj najveći supertalent biti svakih pet minuta ne poslati poruku: Je l’ spava? Je l’ puna pelena? Je li sve u redu? Sad sam na snimanju cijelo vrijeme, daj mi ga slikaj. Mogu sad FaceTime. Supertalent će mi na pet minuta odmaknuti misli”, ispričala je Maja, a onda je konačno otkrila kako je maleni dobio ime Bloom.

Priznaje, nisu ga smislili ni ona ni suprug Nenad Tatarinov.

“Nismo dali nijedno ime koje smo ja i muž izabrali. Ovo nam je predložio jedan moj prijatelj i kolega. I onda smo čekali da ga vidimo. Kad sam došla iz bolnice. Onda smo još danima gledali i one prijedloge što smo ja i muž imali. Kad smo god pokušavali dozvati ili nešto, jednostavno nije pasalo. On baš izgleda kao Bloom, jednostavno bi ga pojeo”, zaključila je pjevačica.

Komentari