KOME VIŠE SLIČI? Ivaniševići opet putuju, a pažnju je ovoga puta ukrao maleni Oliver: ‘Sve najbolje je nasljedio od simpatičnih roditelja’

Foto: Instagram

Vesela obitelj Ivanišević trenutno se odmara u toplijim krajevima. Lokaciju Nives nije otkrila na svom Instagram profilu, ali je objavila preslatke fotografije sinčića i sunčane obale. Maleni Oliver ukrao je najveću pažnju pa je većina pratitelja komentirala kome više sliči. Dok neki kažu da je prava “slika i prilika” majke, drugi tvrde da je isti kao legendarni tenisać Goran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

 “Mamina slika i prilika”, “Mali Goran!”, “Ima tvoj osmijeh”, “Koji slatkiš mali”, “Oliver je baš posebno divan””, “Prekrasan dječak”, “Sve najbolje je nasljedio od simpatičnih i zgodnih roditelja” , samo su neki od komentara.

Ivaniševići su nedavno uživali na Maldivima, no Nives je ovoga puta odmor opisala samo s rečenicom: “U posljednje vrijeme”.

Inače, Goran i Nives su u braku od 2017. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina Olivera. Da ovom paru zaista cvjetaju ruže u ljubavi svjedoči i emotivna objava voditeljice koju je posvetila upravo Goranu.

“Želim da znaš da osjećam pravu radost u svom srcu kad sam u tvojoj blizini. Osjećam se sigurno uz tebe. Zaštićeno. Kao da si štit nada mnom kad si u blizini. S tobom sam potpuno svoja (što je vjerojatno razlog zbog čega sam dosadna) jer više ne nosim ‘cool’ masku.

Zbog tebe sam veća žena. Dao si mi priliku da zbilja volim muškarca. Bio si sa mnom dok sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Ohrabrio si me i inspirirao da dosegnem više. Puno sam naučila o sebi s tobom”, dio je dirljive posvete.

Legendarni tenisač iza sebe ima i propali brak s manekenkom Tatjanom Dragović, u kojem su dobili kćer Amber i sina Emanuela.

Komentari