KOLINDA ZBOG VATRENIH KLEKNULA NA KOLJENA OD SREĆE: A čini se da je i previše smršavjela

Foto: Instagram

Bivša predsjednica, 53-godišnja Kolinda Grabar Kitarović u potpunosti se raspametila nakon pobjede hrvatske nogometne reprezentacije nad Rusijom.

“Idemo u Katar! Hvala vam Vatreni”, napisala je ispod fotografija na društvenim mrežama na kojima kleči na koljenima dok slavi pobjedu Vatrenih.

Nije tajna da je Kolinda već od prije vatrena navijačica naših nogometaša, a za vrijeme predsjedničkog mandata bodrila ih je na ključnim utakmicama iz prvih redova te im pružala podršku.

Foto: Facebook

Po svemu sudeći bivša predsjednica je utakmicu pratila iz svoga doma u upečatljivom crvenom blejzerom. Dok drži ruke u visini i slavi pobjedu mnogi su se na društvenim mrežama složili da je ona upravo najvatrenija navijačica naše reprezentacije.

“Kraljice, ti si broj jedan”, “Pa mislim da nitko ne navija kao predsjednica”, “Strastvena si navijačica naše repke”, “Žena zmaj”, samo su neki od komentara pratitelja na društvenim mrežama. Na fotografijama se vidi i vitka linija bivše predsjednice, kao da je možda i previše smršavjela.

Foto: Instagram

Komentari