Koliko zarađuju preko web-kamere: Djevojka iz Zagreba podijelila stvaran iznos zarade na Bongacams

Foto: BongaCams

Kad se 2020. godine gotovo čitav svijet preselio na društvene mreže zbog pandemije, mnogi su počeli tražiti prilike za zaradu i tako otkrili svijet web-kamera. Odlučili smo saznati koliko se može zaraditi na tzv. webcam-stranicama i otkrili istinitu priču Ane, djevojke iz Zagreba. Iskreno govori o svojoj zaradi i čak navodi točne brojke.

Ona je aktivna na Instagramu, a nedavno je svojim pratiteljima otkrila svoju zaradu na BongaCams i čak objavila fotografiju na kojoj se vidi kako čeka iznos od 8,296.03 eura za jedan mjesec. Iznos je nekoliko puta veći od prosječne plaće u zemlji, što i nije neobično, budući da su zbog masovne samoizolacije webcam-stranice postale još popularnije širom svijeta.

Ana također daje korisne savjete u svojim objavama:
– kako povećati zaradu i popularnost;
– kako osigurati da korisnici iz Hrvatske ne vide vaše prijenose;
– koji su ostali načini zarade na BongaCams, itd.

Jedna njezina objava prikupila je velik broj lajkova. Ana tvrdi da je zaradila 1,228 eura u jednom danu! “Hvala, BongaCams!!! ❤ Hvala svima koji gledaju moje prijenose i uljepšavaju moju svakodnevicu!”, piše Ana.

Djevojka je tijekom rada za BongaCams počela aktivno putovati, a sada objavljuje nevjerojatno prekrasne fotografije i kratke priče iz egzotičnih mjesta koja uspijeva posjetiti. “Da mi je netko prije šest mjeseci rekao kako će mi se život naglo promijeniti, ne bih mu vjerovala!”, napisala je na Instagramu.

Postoje brojna slična iskustva. Sve te priče dokazuju da je web-kamera postala najunosniji izvor zarade današnjice.

Mnogi se slažu da BongaCams uz stabilnost daje i osjećaj slobode. Prijenosi su mogući od svuda, čak i s mobilnog uređaja, uz garantirano dobru zaradu u bilo koje vrijeme. Ne postoje posebni uvjeti, osim dobne granice od najmanje 18 godina za sudjelovanje, tako da možete početi snimati u bilo kojem trenutku.

Koliko god to bilo paradoksalno, pandemija je mnogim djevojkama pomogla da uvide nove mogućnosti i otkrila golem potencijal webcam-stranica koje vam omogućuju sjajnu zaradu bez napuštanja udobnosti doma.

Komentari

loading...