‘KOLIKO NAM NEDOSTAJEŠ’ Goran Višnjić neutješan nakon gubitka posebne mu osobe: ‘Moj partner u zločinu, moj vremenski putnik’

Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Nakon izgubljene bitke s teškom bolesti preminula je Annie Wersching u 46. godini života. Nakon trogodišnje borbe, tužnu vijest priopćila je njezina obitelj u ponedjeljak, a ta je vijest pogodila i glumca Gorana Višnjića koji je imao prilike raditi s njom.

“Moj partner u zločinu, moj vremenski putnik. I uvijek s osmijehom na licu. Draga naša Annie Wersching. Oh, koliko nam nedostaješ. Moja sućut obitelji. Ne mogu ni zamisliti koliko je ovo teško. Stephen Full, naše misli su s vama”, napisao je na svom Instagram profilu uz zajedničke fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goran Visnjic (@goran_visnjic)

“Ovo je tako tužno, bila je jako mlada”, “Ovo je tako bolno, žao mi je zbog tvog gubitka”, “Jako veliki gubitak, bila je talentirana glumica”, ostavljali su mu komentare brojni pratitelji.

Annie je započela karijeru kad su joj bile 24 godine i uspješno se održala više od 20 godina. Proslavila se u serijama kao što su “General Hospital” i “Lovci na natprirodno”.

Zapažen uspjeh ostvarila je 2009. godine nakon uloge Renee u “24”. Iza nje su i uloge u “Vampirskim dnevnicima”, “CSI”, “Plava krv” i “Dallas”. Ljubitelji videoigara njen glas mogu čuti u hit-videoigri “The Last of Us”.


Komentari