‘KOJE SPRDANJE, A ONA NE KUŽI’ Šuput se pohvalila pjesmom koju je narodnjačka radio stanica posvetila njenom sinu

Photo: Instagram

Medijski najeksponiranija trudnoća ove godine dobiva svoj nastavak. Naime, novopečena majka Maja Šuput u subotu je konačno otkrila ime svoga sina i iznenadila javnost. Naime, maleni će se zvati Bloom.

Mediji su se naveliko raspisivali odabiru imena popularne pjevačice i dok je još bila trudna, a jedna je radijska postala otišla korak dalje da je Instagramu objavila poziv slušateljima da nastave pjesmu o malenom Bloomu koju su započeli njihovi djelatnici.

Extra FM na koncu je i objavio “novi hit”

“Majin sine, Bloome brate, cijeli Balkan sada zna te, s imenom se tvojim šale, ali ne, ne mogu oni to da shvate. Što nemaju takvo ime, oni sada pate”, kaže jedan stih, a ubrzo je dovršena i cijela pjesma.

Photo: Instagram

Šuput im se na svome profilu zahvalila na pjesmi.

“Je li moguće da ste već i pjesmu napisali??? Hvala Extra FM”, poručila je ponosna Maja.

No, neki komentatori na društvenim mrežama ovo nisu dobro podnijeli.

“Čime se ona hvali….sprdaju je, a ona ne kuži”, napisao je jedan korisnik društvene mreže.

“Isuse kako smo mi jadan narod. Čast izuzecima”, dodao je drugi.

“To je taj ‘brate’ nivo”, veli treći.

Podsjećamo, Maja je danas otkrila kako se odabrala za ovo neobično ime.

“Ono što je svima, namjerno ili ne, promaknulo jest tumačenje Cambridgeovog rječnika u kojem, između ostalog, stoji to da riječ bloom označava – zdravlje, energiju i naočitost te stranice Names.org koja kaže da ime Bloom znači ‘Zlatno Srce’ (‘Heart of Gold’), ‘Zmajev plamen’ (‘Dragon Flame’). U svojem ga je imenu nosila i Heba, kći boga Zeusa i njegove žene Here, koju su nazivali boginjom mladosti, a riječ bi se mogla protumačiti i kao ‘ustajanje’. Na kraju treba dodati i to da bloom osim cvijeća, označava i čelik”, napisala je Maja Šuput na Instagramu kako bi stala na kraj pričama o imenu svojeg sina.

 


Komentari