‘KOJE DA ODABEREM, POMOZITE MI’ Maja Šuput ne zna kako da nazove sina, evo koja imena joj se sviđaju

Foto: Maja Šuput Instagram

Termin poroda pjevačice Maje Šuput sve je bliže, a pjevačice ne krije uzbuđenje oko dolaska prvorođenca. Dok odbrojava sitno, Maja s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli gotovo sve nedoumice u trudnoći. Tako je pratiteljima otkrila kako se par još uvijek nije dogovorio oko imena za sinčića.

Naime, Maja je na Instagramu objavila kako je suzila izbor na tri imena, te zamolila pratitelje za prijedloge.

Pratitelji su počeli predlagati niz imena poput Mauro, Noa, Ian, Lukas, Liam, a onda se javila i Hana Hadžiavdagić Tabaković koja je Maji dala svoj prijedlog: “Filip, najljepše muško ime”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 Podsjetimo, vrckava pjevačica je ranije otkrila da će sinu dati ime stranog porijekla, jer želi neko moćno ime za svog sina.

“Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?’”, kazala je Maja tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 Nedavno je fanovima pokazala uređenu dječju sobu koja je oduševila i Jelenu Rozgu. Par je sobu ukrasio u sivim tonovima sa dječjim crtežima na zidovima. Poziravši ogrnuta vestom i u čarapama, kratko napisala: “Spremni za tebe ljubavi”. Oko nje se nalazi i nekoliko plišanih medvjedića koji su namijenjeni za bebu.


Komentari