KOJA LI JE TAJNA KONSTRAKTE? Nije znala pravila Eurosonga, ukrajinska pjesma joj je ‘onako’, a predstavnica je stanara u svojoj zgradi

Ana Đurić Konstrakta u Nedjeljom u 2, (foto: HRT Screnshot)

Koja li je tajna Konstakte, saznali smo u Nedjeljom u 2 kada je Ana Đurić, ovogodišnje Eurosong iznenanđenje, gostovala kod voditelja Aleksandra Stankovića.

Rekla je da joj se život dosta promijenio od kad uživa status zvijezde.

“U muzici sam dosta godina i ovaj tretman je dosta drugačiji. Sad odjednom, meni se daje ovo, daje mi se ruka, nose mi stvari. I to je ono što mena neki način i muči. Tu spadaju i šamponi. Nude se veliki novci za nešto za što nisam sigurna da je opravdano. pet tisuća eura, deset, ‘ajde snimi ovo za dvadeset. I mislim da to nekako nije u redu. Ja još nisam krenula zarađivati novce tako, možda u nekom trenutku hoću, ali to je nešto što me muči, cijeli taj “advertising” i koliko se novaca tu troši, naglasila je Konstrakta u NU2.

<p style=”text-align: justify;”>

Nije računala na dječju publiku koja će pjevušiti ‘umjetnica mora biti zdrava’, ali slaže se s onima koji kažu da djeca to dobro prepoznaju i osjećaju. “Mislim da je to dobar pokazatelj cijele stvari”, rekla je Ana Đurić Konstrakta, ujedno i liderica benda Zemlja gruva.

Nije znala pravila Eurosonga

S obzirom na to da ne dolazi iz svijeta politike nije htjela razgovarati o politici, ali je rekla da mislim kako su primjerom na Eurosongu pokazali koliko muzika može povezati ljude.
Komentirala je još Eurosong za kojeg je rekla da nije znala niti pravila, a da je prije gledala samo finale i to iz zabave.

Ana Đurić Konstrakta (foto: Kosta Kosta Đuraković)

Priznala je Konstakta i kako joj se ovogodišnja pobjednička pjesma Ukrajine ne sviđa toliko kao njihova prošlogodišnja, Shum.

Komentari