‘KOD MENE STE UNFOLLOW, DOVIĐENJA’ Zbog ovog dvojca stalno neke zavrzlame, pa što su sad napravili?!

Photo: HRT screenshot

Ovaj voditeljski dvojac kritike dobiva stalno, iako iz dana u dan svakog jutra u hrvatska kućanstva unose veselje, popularne sugovornike i aktualne teme. Davora Meštrovića znamo odavno i poznato je lice s malih ekrana, a odlučili smo se danas prisjetiti početaka Doris Pinčić. Svestrana Doris karijeru je započela u glumačkim vodama, a potom se okušala i kao voditeljica. Na HRT-u trenutno vodi emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”.

Zadranka je u rujnu prošle godine proslavila 32. rođendan, a iza sebe već ima niz uspješnih projekata. Završila je Akademiju glume i lutkarstva u Osijeku, a prvi proboj doživjela je kada je izabrana za glavnu ulogu u seriji “Larin izbor” 2011. godine. Tri je godine utjelovljavala glavnu junakinju Laru Zlatar. Zbog trudnoće odlučila se okrenuti drugačijoj karijeri, ali glumu nije u potpunosti prekrižila.

“Nakon Lare dobila sam puno sličnih ponuda, ali nisam ih prihvatila, ne jer me sram ili zato što mislim da su sapunice loše. Rodila sam sina i nisam bila spremna ostaviti ga da bude sam. Štoviše, sapunice su težak posao, profesionalan i vrlo ozbiljan. Ali, trenutačno mi odgovara da sam sama sebi šef. Jer, kad radiš sapunicu, onda si se obvezao na rad od 15 sati dnevno na godinu dana. Nisam glumi zatvorila vrata, ali zasad mi je dobro ovako”, otkrila je jednom prilikom.

Sina Donata rodila je 2014. godine i ubrzo dobila angažman na Narodnom radiju. Vratila se i radu pred kamerama, vodeći televizijske emisije poput “Tri, dva, jedan – kuhaj!” i “Zvjezdice”. Početkom 2020. odlučila je napustiti Narodni radio, a o odluci je razmišljala neko vrijeme.

“Jako teška odluka, sedam godina taj je posao bio važni dio mene, kao i ljudi s kojima sam tamo radila. Ali kako sam i rekla, znam završavati stvari, kad shvatim da nešto više ne služi za rast ni jednoj ni drugoj strani. Takva sam, u sebi dugo razmišljam i onda preko noći donesem odluku, bez konflikta, bez svađe”, otkrila je kako je odluka pala.

Aktivan životni tempo Doris je zadržala i za vrijeme druge trudnoće. Četiri godine nakon Donata postala je majka malene Gite i priznala da joj zaposleni život odgovara.

“Smiješno mi je kad me pitaju otkud mi energija. Radije bih bila umorna i padala s nogu nego da potratim dan na ljenčarenje. Imam ja i gadne dane kao i svi drugi na svijetu. Onda se zatvorim u svoja četiri zida i ližem svoje rane. Ali, kod mene to traje tri dana, odmah idem dalje. Znala sam izgorjeti od posla, padala i u nesvijest, ali radije bih da sam izgorjela, nego bila trutina kad pogledam u prošlost. Da skratim, hoću živjeti život”, otkrila je.

Novinske je stupce punio buran razvod od glazbenika Borisa Rogoznice. Ipak, Doris danas tvrdi da su u dobrim odnosima, a zajednički rade i na odgoju djece. Uz mnogo posla stigne se posvetiti i djeci. Ustaje u 4.30 ujutro kada vodi “Dobro jutro”, a u krevet odlazi zajedno s djecom, oko 21 sat.

Da ova emisija izaziva brojne reakcije, mogli smo vidjeti već nebrojeno puta. Doris je zbog svojih outfita i frizure bila glavna tema na društvenim mrežama dobrih mjesec dana, sve dok joj nisu promijenili stilisticu. Kritika na njezin angažman ima svakakvih, i pozitivnih i negativnih, a osim na Doris, nerijetko se gledatelji osvrću i na voditelja Meštrovića. “Kod mene ste unfollow, doviđenja”, jedan je od komentara na društvenim mrežama na njihovu emisiju, a što je gledateljici zasmetalo, nije poznato.


Komentari