Kirurg komentirao Majino nikad zategnutije lice: Od previše botoksa pali su joj kapci i obrve, još malo pa će izgledati kao Žena mačka

Foto: Instagram

Maja Šuput Tatarinov (42) u posljednjoj emisiji showa ‘Ples sa zvijezdama’ privukla je pozornost ne samo svojom haljinom s perjem koju je izabrao njen najbolji prijatelj Marko Grubnić, nego i svojim licem. Prema mišljenju estetskih kirurga, Maja godinama ide na hijaluronske filere i botoks, a sad je izgledala zategnutije nego ikad.

Jedan estetskih kirurg za 24sata rekao je kako je pjevačica definitivno pretjerala sa svime te dodao: “Od previše botoksa u čelu pali su joj kapci i obrve. Stavila je i previše hijaluronskih filera u obraze. Neprirodno izgleda, još malo pa će izgledati kao Žena mačka.”

Foto: Instagram

Kada se Maja vratila s Maldiva gdje je bila na medenome mjesecu prije tri godine sa suprugom Nenadom Tatarinovim (39), pratitelji su promatrajući njene fotografije na društvenim mrežama uočili kako joj nedostaje komad nosa. Estetski kirurg rekao je ranije na to: “Ne mogu biti decidiran je li ovo na fotografijama loš Photoshop ili relativno friško operirani nos.” Ono u što je bio siguran je to da je popunjavala jagodice i usne hijaluronskim filerom. Pored toga, peglala je crow’s feet” (vranina noga), odnosno bore oko očiju botoksom. Tretman hijaluronskom kiselinom iznosi oko 2500 kuna, kao i botoks.

Kirurg smatra kako su obrazi problem te dodao: “Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu.” Pored svega toga, Maja je prije 13 godina povećala grudi, a o tome je otvoreno govorila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Komentari