‘Kinezi bi već napravili dva Pelješka mosta!’ Zoran Šprajc komentirao ‘vilu bez prozora’ u centru Zagreba

Foto: Instagram

Poznati je televizijski voditelj Zoran Šprajc, objavio na svom Instagram profilu fotografiju koja pokazuje popodnevno ispijanje kave s pogledom na kuću jednog od najvećih milijunaša u Hrvatskoj, Ante Vlahovića.

Budući da se ne radi o običnoj kući, već o, kako ju zovu Zagrepčani, “tvrđavi” bez prozora i balkona, Šprajc je odlučio iskoristiti priliku i dati svoje mišljenje o Vlahovićevoj kući.

“Ovog lipnja navršili smo točno 4 (četiri) godine otkako je komšija Ante počeo s radovima na svojoj zagrebačkoj utvrdi. Radovi dakako još nisu gotovi ali već je velika stvar da je teška mehanizacija obavila svoje te da sada konačno možemo u miru popiti kavu zamišljajući kakva sve iskušenja čekaju majstore na unutarnjim radovima”, objašnjava Šprajc.

“Vjerujemo da će mnogi od njih ovdje dočekati i penziju te ćemo ih tom prigodom rado počastiti s nadom da će neka nova generacija građevinaca završiti posao koji već sada možemo nazvati poslom stoljeća s obzirom na to da bi Kinezi u četiri godine napravili dva Pelješka mosta, Amerikanci tri Empire State Buildinga a braća Žužul bi 40 puta ofarbala i tunel i cijelu Malu Kapelu”, dodaje.

No, poznati je televizijski voditelj ipak uzeo u obzir godine koliko je trebalo da izraste kanadski javor usađen u središte “utvrde” koji je tamo postavljen da bi zaklonio staklene stijene kupaonice i spavaće sobe, pa ujedno i susjede poštedio, kako kaže, neugodnih pogleda na gazdu u šlafroku.

“Nijedno vrijeme nije predugo i nijedan novac nije mali”, zaključuje Šprajc.

Komentari