Kićina ‘Crna žena’ napisala potresan status pa ga brzo obrisala: ‘Sramite se, volio me do posljednjeg daha’

Foto: Privatni album

Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je u zagrebačkom KBC-u 13. studenog, a njegova bivša ljubav, Beograđanka Mirjana Antonović, koju je  opjevao u svojoj pjesmi “Zbog jedne divne crne žene” oglasila se putem društvenim mreža.

“Ovo nije poruka za moje prijatelje već za neprijatelje. Ispod je jedna od mnogih poruka koje sam primila od Kiće. Postavljam je za sve vas koji tvrdite da volite i poštujete Kiću, a u istom dahu maloumno izjavljujete svakakve gadosti o meni. Ne, ja ne plaćam novinare da pišu o meni kao što vi mislite. Pišu ljudi da pruže poštovanje Kići i njegovoj najuspješnijoj pjesmi”, napisala je uzrujana Mirjana.

Foto: Privatni album

Dodala je kako se to sve odigrava u nemoralnim glavama pojedinaca. 

“Sram vas može biti ako uopće znate tu riječ. Čovjek je tek umro, a vi blatite njega, njegovu pjesmu i njegovu najveću životnu ljubav za koju je i napisao tu istu prekrasnu kompoziciju. To činite bez ikakve osnove osim toga što ste pakosni i ljubomorni nacionalisti”, smatra Mirjana. Upitala je javnost misle li da bi im Kićo dao za pravo takvo ponašanje.

“Sigurno ne bi bio sa mnom i volio me do posljednjeg daha da sam takva žena kakvom me opisujete”, ponosno tvrdi.

Ističe kako javnost očigledno ne poštuje njegovo mišljenje te da se oni koji ju ne vole vrate u rupu iz koje su izvirili. Kaže i da nakaradne izjave ni malo ne zanimaju kulturan i pošten svijet koji iskreno voli legendarnog pjevača.

“O poštovanju mi ne dijelite lekcije pošto vi ne znate što je to. Ja puno toga znam i poštovanje pružam svima po zasluzi” završila je u objavu koju je naknadno izbrisala.

Uz objavu priložila je i glazbenikove poruke koje joj je slao, a u kojima joj piše kako je ona njegova “ljubavi”. Kićo je svojevremeno otkrio da je Mirjana bila njegova mladenačka ljubav i da je bio ludo zaljubljen u nju.

“Naša ljubav trajala je 4-5 godina. Bila je to ljubav na daljinu. Ona je bila u Americi, gdje smo se i upoznali kad sam bio na turneji. Satima smo pričali noću kad je telefon bio jeftiniji i letio sam k njoj u New York, imao sam apartman za nas dvoje. No nakon nekoliko godina Mirjana me ostavila. Kako je napisala u svojoj knjizi, shvatila je da se iz naše veze neće ništa roditi. Niti je meni bilo ići u Ameriku niti njoj doći ovdje”, govorio je Kićo. Nakon 40 godina našli su se 2018. na sladoledu u Zagrebu.


Komentari