KEBA UHVATIO SEVERINU I IGORA NA DJELU: Sevkin svekar javnosti otkrio detalje intime bračnog para Kojić!

Dragan Kojić-Keba otkrio je nekoliko sočnih detalja iz života novopečenih mladenaca Severine i Igora.

Srpski pjevač i otac Severinina supruga, Dragan Kojić-Keba, otkrio je jednu činjenicu koju je par do sada skrivao od javnosti. U intervjuu za srpski list Novosti, Keba je prvo govorio kako mu je sljedeći životni cilj udati kćerku, a potom se osvrnuo na novi brak između njegova sina Igora i Severine.

Za svog novog unučiča Aleksandra ima samo lijepe riječi, a kazao je kako je mališan predivno biće i kako je njemu i Igoru jako drago što ga već zove “deda”. No, ono što je sljedeće izjavio diglo je pravu buku. Keba je kazao kako bi htio da imaju što više zajedničke djece, a onda otkrio i kako par već neko vrijeme radi na tome.

“Mali Aleksandar je predivno biće koje me zove deda i moje i Igorovo srce je puno zbog toga. Naravno da bi želio da imaju što više djece”, kazao je Keba za Novosti, a na pitanje rade li Igor i Sevka na prinovi kratko je odgovorio, “Hvala bogu, pa što će drugo da rade”. Ne znamo znači li to da ih je Keba uhvatio na djelu ili se Kojić junior samo hvalio, ali ovo sigurno znači da u obitelj stiže prinova.

Nedavno smo već imali prilike čuti kako novi par priželjkuje zajedničko dijete, a Severina je čak i otkrila kako će se, ako bude djevojčica, zvati Koko.

>>> SEVERINA SVE VIŠE PROVOCIRA MILANA POPOVIĆA: Maleni Aleksandar zaboravlja na očevu obitelj… (FOTO)

>>> SEVERININA DRASTIČNA PROMJENA IZGLEDA: Pogledate li u ove fotke malo bolje, sve će vam biti jasno… (FOTO)

>>> SEVERINA SPREMNA I NA UMJETNU OPLODNJU: Ime koje je odabrala za djevojčicu će vas iznenaditi (FOTO)


Komentari