Kći Zdravka Čolića zapalila Instagram serijom provokativnih fotografija: ‘Ti si san svih momaka’

Instagram

Una Čolić pripada mlađoj generaciji regionalnih influencera na Instagramu, a prati ju gotovo 30.500 tisuća ljudi. Fotografije u minijaturnim odjevnim kombinacijama, poziranje na plaži, reklamne kampanje i skupocjene torbice, ukratko opisuju profil ove 19-godišnjakinje.

Ono što Unu izdvaja od drugih influencera jest to što je njezin otac slavni pjevač s prostora bivše Jugoslavije, Zdravko Čolić. Je li zahvaljujući prezimenu dobila kojeg pratitelja više ili je slavu stekla isključivo zbog svojih fotografija, ostaje nam samo za nagađati.

U opisu svog profila napisala je ‘osobni blog’, a rado dijeli sve zanimljive trenutke iz svog života. Najveću pažnju kod pratitelja, izazvale su njezine golišave fotografije koje dominiraju tijekom ljeta.

Pratitelji ne kriju oduševljenje njezinim izgledom te ju obasipaju komplimentima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una ? Čolić (@unacolic)

 “Kao lutka si, san svih momaka”, ” Kakva ljepotica, prezgodna si”, “Prekrasna”, samo su neki od komentara muške populacije.

Inače, Čolić osim Une ima i mlađu kćer Laru (15). Dok pjevač svoj privatni život i dalje uspješno skriva ‘kao zmija noge’, Una je često viđena u beogradskim restoranima, a na putovanja odlazi u luksuzne hotele čime se rado pohvali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una ? Čolić (@unacolic)

 Skupocjena odjeća nije joj strana, a omiljene su joj Louis Vuitton torbice. Navodno je pjevač za njeno srednjoškolsko obrazovanje na Košutnjaku izdvojio čak 50 tisuća eura.  Dok nije položila vozački, Una je imala svog vozača.

“Najčešće se prepiremo oko toga što djeca smiju, a što ne smiju. Nemoj ovo, pazi ono, ja se tu uopće ne snalazim”, otkrio je Čolić u jednom intervjuu.

 


Komentari